Khamis, 8 Jun 2017

LOKET SIAP






Cenuai emas

























Kecubung Raja Lumu


Assalamualaikum wbt dan salah sejahtera.
Alhamdulillah di atas ni ialah 2 jenis Batu yang sudah siap kami jadikan Loket untuk kaum hawa , kalau lelaki nak jadi kaum hawa pun boleh , pakai hari ni, esok tobat lah ya, jangan lupa taubat tu Allah terima pada bila bila pun :p

Kecubung Raja Lumu dan Batu Cenuai emas di atas di gunakan di dalam pengasehan dan di pancarkan melalui cakra di dada, sebab tu lah jenis ni kena pakai di kawasan dada atau centre of the body. 

Cenuai api tu nama sains dia ada, tapi macam tok kata, kami di sini tak bekenan mana dengan penjajahan melalui istilah dan nama nama barat ni. Di India dan Arab pun nama dia dah lain dah, tak ikut nama omputeh bagi pun.. bangsa kita saja yang dok megah sangat dengan bangsa omputeh penjajah ni. Tu maksudnya masih terjajah, minda masih di jajah. Kita tiada hak kita sendiri yang boleh di banggakan

Kalau anda nak potong batu ini maka terserah saja, boleh mana mana pun, cuma kali ni kita buat saiz loket utk wanita la, kesian ke depa ..kita saja dok beli cincin.. dok beli permata... kesian la bini kita, tunang kita... nak beli cincin pun bajet gaji dengan kain baju lainnya untuk raya.. last last tengok suami, tunang, laki pakai blink blink cincin di jari, kesiannnnnnnn depa lap ayaq mata dengan baju raya.. anda tak kesian ka?... kalu kesian. beli la 1 bagi ka isteri anda, insyallah.. bahagiaaaaaa.


Kod Produk : LK 7617
Bentuk : Loket Pengasehan
MAHAR : RM 109

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami