Jumaat, 9 Jun 2017

OK..BOLEH LAH TIDUR YA

Baik tuan tuan, Tok dah selesaikan untuk malam ni... jangan berasa tenang... item kaw kaw ada lagi neh tok belum masukkan... esok la nah.. 

Tok belanja video sikit ya buat halwa mata dan igauan malam anda hari ini,insyallah

Zamrud Colombia Grade Super







Black Opal Green Snake






JJ Lama Pancaran Sukma

36 ulasan:

  1. Menunggu yg pling kaw tok..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah, ayah dah tau dah harga dia berapa tuh huhu

      Padam
    2. Boleh pengsan lol!!haha!!siapa yg bertuah nanti kecuali ayah..bukan ape takut raya nanti tinggal seluar dalam jer huhu!!

      Padam
    3. takpa nanti ayah aim saja halaman ayah grab x keluaq tadi, tok dah bagitau admin kasi face sama ayah. takpa huhu. lewat 1 minit , pd aja terus ayah tau

      Padam
    4. ayah tak tengok delima mokut lagi ayah...

      Ayah perasan tak pasal zamrud dan delima yang tok cerita tu, yang idaman tok tu...

      Ni lah dia yang tok maksudkan

      delima tu tok mimpi 2 malam. zamrud tok tok mimpi 1 malam.. tak pernah pernah jadi mcm tu..kita peniaga pun boleh kena badi dia tau, jangan wat men

      Padam
    5. Itu maknanya aura fia terlampau kuat tu tok... Hehehe... ;)

      Padam
    6. tu lah.. menangis di buatnya.. merana jiwa tok

      Padam
  2. Mengigau la tido jap lg ni. Tok buat suspen je

    BalasPadam
    Balasan
    1. jap g tok masukkan bahan untuk anda mengigau, sat na tengok oplod

      Padam
    2. Mengigau xpa lg tuan Kyobona Tora.. Takot terus terawangan mai pi umah tok buat payment jam tu jgak.. Kihkihkih... :p

      Padam
    3. haa tu tok suka, i like haha

      Padam
  3. Balasan
    1. cikgu salah landing, hehehe, ok test power ye

      Padam
  4. Esok kan hari jumaat tok..bukan cuti ker huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yap. Takpa hari ni dan lusa masih ada heheheheeeh

      Padam
  5. keluarkan siliwangi derajat tok..😍

    BalasPadam
    Balasan
    1. belommm.. tu senjata last malemm raye haa

      Padam
  6. Time nak raya tu.....mampu tengok jeee laa sob sob...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak raya la membeli tuan, lepas tu p jual semula.. memang itu yang kebanyakan di sini lakukan.. sebab kat sini kita tolak murah, kendian jual semula di fb, markup untung 200 ke 300 ke.. so dapat baju raya

      Padam
  7. bid ke mahar tok siliwangi derajat tu..aduh setahun sekali belom tenti ni..bawah 1000 😍

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Insyallah esok atau semalam ( di tambah di halaman semalam )

      Padam
    2. Harap2 ada kursani muncul aamiin...

      Padam
  9. Sejak tadi mata saya ni asyik menengok opal tu... alahai...

    BalasPadam
  10. Ye ke ayah?? Takpe manatau ada yg bwh ?k hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya.. ada nanti tok jelaskan dalam halaman yang bakal keluar hari ni

      Padam
  11. Mak aih..Tok..ble ngidam sy saat tdoq nnt ni..hee..😆

    BalasPadam
  12. Banyak kali dah ulang tayang black opal green snake tok tu,lawa nya...tapi tak apa sy dah ade rezeki opal permohonan tu

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami