Sabtu, 10 Jun 2017

KALIMAYA BUNIAN





Amacam?... barang ada 1 sahaja .minta maaf..ini masalah item penarikan, kalau item bermodal.. hang nak berapa?... sekatun?... haha... rokok sekatun... 

Kalimaya atau nama modennya Opal.. nama moden ni nama mat salleh la, orang melayu panggil batu ni nama Kalimaya... tu lah dia orang kita... kalau kalimaya disebutkan kalimaya.. jarang sebut opal... Ya Lah... nama kalimaya tu kan sedap di dengar dan di sebut sebut. 

Mana asalnya datang nama Kalimaya ini?.... nuh.. sejak zaman dulu dulu, zaman tokwan kepada moyang kita, punya lama nama ni. Alhamdulillah kita berbangga dengan nama ini.. Tapi hak lain sebut nama omputeh jugak la no.. tedia org kita... lepas ni nama anak pun kena la letak nama omputeh sikir, Micheal ke, Jason ke, Peter stuyvesent ke, winston ke.. berjenih sikit la nak sebut. Tok ni luaran muda, dalaman tua sebab dok bergaul dengan org tua tau, tok tak pandai bergaul dengan org muda sangat..depa gelak aku pun gelak, walhal aku ni sepatah habuk pun tatau la apa depa bualkan..layan... 


Kalimaya ni berubah kaler dalam air, maaflah tok x buat demo, bukan apa, nanti nak tunggu kering tu lama. sat g tok pos ke ke hangpa, hangpa kata tok hantar yang lain pulak, padahal dia tak kering sepenuhnya

Barang permohonan ini anggaplah sebagai gantian kepada Black opal tok tu na... Black opal green snake.. item tu, zamrud dan 1 lagi yang akan tok paparkan kelak akan berada di sebuah blog yang akan di cipta khusus untuknya..blog tu nanti akan hanya ada 4-5 barang sahaja dalam masa 1 tahun.. YA... dalam 1 tahun hanya 4-5 barang sahaja.. kerana harganya atas dari 5k... dan atas dari 4k. Dan blog tu akan di komersilkan marketingnya ke luar negara menggunakan bahasa baku, bukan bahasa santai di sini. Senang org luar negara nak Translate ke dalam bahasa mereka. 

Kalimaya ini mempunyai kelebihan yang amat banyak , tapi banyak lagi kalimaya tok ler hehehe. Yang mana bawah ini tok sebut semua yang ada pada kalimaya ular hijau tok dan yang mana takda di dalam kelebihan kalimaya di atas maka tok gariskan ya. 

Pengasehan 

Kerezekian

Kekayaan

Perisai sihir

Pembungkam Musuh

Penunduk

Wibawa Tinggi

Pengobatan Organ dalaman

Kekuatan Fizikal

Kekuatan Rohani 

Penguat Memori


Kod Produk : KYAFAK 8617
Bentuk : Kalimaya Wafaq Ghoib
MAHAR : RM 300 

Promo Ramadhan : RM 110

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. lor, keluar sini, hehehe, tok nak masukkan jam 3.pm esok, tapi takpa tuan, silakan saja

      Tahniah

      Padam
    2. Alhamdulilah...esok ya tok sekali dengan item lain nya

      Padam
    3. Tok kalau sekali ikat cincin yang biasa perlu tambah berapa ya

      Padam
    4. hurm saiz ni ya tuan..? saiz batu ni kena ikat perak, titanium takda saiz ni.

      Perak dalam RM 160-180 tuan

      Padam
  2. Balasan
    1. kalu tuan lukman miss 12 jam pd, maka tuan boleh terus pd ya

      Padam
  3. Grab tok harap ada rezeki...

    BalasPadam
  4. Wah cepatnya kena grab.. ishhhh.....

    BalasPadam
  5. Assalamulaikum tok pyment done tokt detail to mr baz,cincin tu biar la dulu tok masih kekurang modal lagi,hehehe...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami