Selasa, 6 Jun 2017

CINCIN DELIMA CINDAI







Sama kelebihannya , tok tak larat nak cakap dah hahaha... kalau nak isi bagitau, kalau perkuatkan energy, itu yang perkara pertama sekali tok lakukan

Delima ni semua takda OIL TREATMENT, usah risau. Kebanyakan zamrud sebab minyak boleh naikkan warnanya..delima ni kalau masuk Oil treatment, dia jadi clear eyes, x lawa. 


Kod Produk : CD5CINDAI 20517
Bentuk : Cincin + delima cindai
Saiz : 17
MAHAR : RM 180

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tuan iskandarJB.. jika payment sudah di lakukan, silakan update Ulasan anda di sini, sekiranya ingin UNGRAB< sila maklumkan segera ya

      Padam
  2. Balasan
    1. Belum melepas tuan.. setakat ni belum ada update payment dr tuan iskandarJB. So,Tuan boleh terus grab dan buat payment ya

      Padam
    2. Okay tok takpa saya tunggu pkl 9mlm ni xde payment updates saya ngapppp

      Padam
    3. Tuan, maaf ya, tuan iskandarJB sudah buat payment tp beliau lupa update di sini..Harap maklum

      Padam
  3. payment done tok,cincin da smpi kat kawan,sory lupe update..hehe

    BalasPadam
  4. Ada yg dok tunggu cincin lagi tu..rasa cincin delima kapas ada lg tp batunya kurang mengancam...kalu ejas batunya...pasti jalan..rasanya la..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami