Ahad, 1 Januari 2017

SISTEM LUNSUM

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Insyallah bagi menggalakkan pertumbuhan peniaga peniaga batu permata seluruh Malaysia , Pihak tok juga ingin memberi sokongan kepada mereka dan anda sendiri.

Di mana setiap halaman untuk item di bawah RM 100 / 100 Mlr , sekiranya item nya banyak melebihi dari 1 ... Tok akan sediakan juga MAHAR bagi harga LUNSUM .........contohnya :

1 Halaman ada 5 Biji barang bernilai RM 50

MAHAR LUNSUM : 200 Mlr Siap pos. 


Jadi cara ini membantu mereka yang berniaga, insyallah... NAMUN jika sudah ada 1 item di GRAB, maka LUNSUM ini akan batal dengan sendirinya... macam mana nak lunsum kalau salah 1 dah kena grab ye dak ?



* Nampaknya bagi newbie, kalau tak Pantas, memang abg abg otai akan GRAB SEMUA lah jawabnya... 

6 ulasan:

  1. Aduhai saleha...makin seriyau system camni tok...harus byk yg melepas...nak nak item item yg marvelous

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya sempena 2017 juga Lock deposit kehilangan kuasa dan menjadi kuasa no 2 selain grab. Grab memegang kuasa no 1.

      Manakala yang lebih berkuasa ialah GRAB SEMUA adalah sama kuasa dengan GRAB namun pada nilai lunsum.

      Tok nak galakkan pertumbuhan perniagaan batu permata dan membantu org terutama orang melayu tuan tuan. insyallah di sini lah langkah pertama mereka memulakan perniagaan mereka

      Padam
  2. Waduh2 tok... fulus2.. tp.. torbaik....

    BalasPadam
  3. salam Tok, makin menarik sistem tok la ni... tok klau sistem lunsum ni mcm mna pula tempoh maharnya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk menggelakkan peniaga berhutang maka ia sama dengan grab tuan.. lagipun sejarah merekodkan mana mana peniaga yg berhutang terlalu lama mereka akan mundur danmudah tersungkur akibat hutang yang keterlaluan. kerana itulah peniaga melayu sukar maju tuan. itu ialah kenyataan

      Padam
    2. As slm tok... mmg bnyk kbnrn knytn tu tok...

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami