Isnin, 9 Januari 2017

4 U

























Siapa cepat dia dapat.... Stock dapor takda ya, apa yang ada di halaman ini sahaja. 

SILAKAN GRAB dengan percuma, ini tok hadiahkan Kepada yang ada belian.. kegunaannya untuk perubatan dan migrain insyallah rendam dan minum. 


*Item akan di hantarkan kepada anda bersama item belian lainnya, sekiranya anda tiada belian silakan Beri kami kos pos dan pekerja Sahaja bernilai RM 20, terima kasih

Terima kasih atas sokongan anda kepada Kami di G.B

40 ulasan:

  1. Izinkan saya mempunyai 1A tu tok

    BalasPadam
  2. Lepastu barang yang saya beli dah selamat sampai. Terima kasih tok

    BalasPadam
  3. Slm tok Grab

    BalasPadam
  4. batal grab

    BalasPadam
  5. GRAB 1 tok..

    BalasPadam
  6. Grap tok..2a

    BalasPadam
  7. Grab 1a sya newbie mcm mana cara pembayaran

    BalasPadam
  8. klu xda beli pape brg dlm ni kene mahar rm20 untok kos ye tok...sy grab boleh x tok????

    BalasPadam
  9. grab geliga ni tok

    BalasPadam
  10. grab 2a lah tok

    BalasPadam
  11. Aduh...dari senarai pemahar, ada 4 pemahar yg sharp shooter. On the dot 3.00pm masa yg depa grab, beza kat saat jer...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami