Rabu, 11 Januari 2017

GELIGA ULAR TEDUNG KUNING







Image result for Ular tedung kuning

MUSTIKA ULAR


Mustika Ular Tedung Kuning yang mempunyai kelebihan penarikan Kekayaan dan kekuatan energy alami sekeliling....

Menarik kekayaan dari segenap penjuru dengan izin Allah SWT

Barang Alami tanpa isian

Perisai dari sihir dan Penumbal fitnah , dengki dan iri hati.. alih alih jumpa treler tengah jalan ( cth )

Mempermudahkan urusan dunia , baik kerja atau bisnes dengan izin Allah SWT

Dan kelebihan lain yang tak mampu tok nyatakan semua, bagus anda merasainya sendiri baru ada kejutan insyallah 


Antara item terbaik tok ada dan ingin di maharkan, jangan tanya kenapa tok nak jual.. sebab tok penjual. Bukan penyimpan . 


Kod Produk : GRU 9117
Bentuk : Geliga Ular Tedung Kuning
MAHAR : 10k Mlr

GRAB : 8k Mlr


SOLD OUT

Pemenang Tn Ibrahim MN 
1,000 Mlr

Tahniah

Tak apa, semua masalah ada jalan penyelesaiannya, sekiranya ini takdir anda maka ia akan menjadi rezeki anda.

Item ini Tok buat Bid dan tok anggap ia memang sudah tertulis utk hati tok terbuka membuat BIDA. 


MULA : 12.00pm
TAMAT : 12.00Malam

Masa BIDA : 12 Jam Sahaja


*****sekiranya ada yang Grab maka semua komen akan di revealkan******

****Sila bida pada bajet anda sahaja, tidak di benarkan berhutang, kalau beras takpa tok bagi berhutang****




62 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok.

    Bismillah. hanya mampu dengan mahar RM100. Setakat itu sahaja rezeki yang ada setakat ini.

    amin.

    BalasPadam
  2. Perh maut harga dea ye. Huhu gurau tok mat

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum maut tuan, esok tok mempertaruhkan pakaian tok sendiri yang bernilai Rm 12k.. dulu org pernah mintak, tapi masa tu tok sombong, jadi tok tak jual pada ketika itu.. esok ia akan masuk ke blog sebagai item bida juga.

      Ianya ialah RMG KING SUPER GABAN.. bagi yang dah ada banyak RMG tu tak payah la.,. cukup la tu haha

      Padam
    2. eh dah keluar, tok ingatkan esok.. dah keluar item tu

      Padam
    3. Memang terbaik itemnya tok.bru perasan item nya kluar? ke tok mat tak mau jual.hehehe

      Padam
  3. Cuba nasib tok..RM1000

    BalasPadam
  4. Cuba nasib tok..RM1000

    BalasPadam
    Balasan
    1. sayang. kalau tak dh menang. apapun rezeki Allah yg atur inshaAllah kedepan ada yg lebih baik

      Padam
  5. BISMILLAH izinkan sya mencuba dgn mahar 555 mlyr

    BalasPadam
  6. Rm310 je mampu tok..jauh dari mahar tok..

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Tahniah tuan ibrahim MN. Semiga menggunakannya utk kebaikan dan memberi kebaikan buat tuan dunia dan akhirat

      Yg lain blh mencuba di item bid rmg jika ingin mencuba peluang.

      Jazakallah buat semua

      Padam
    2. Tahniah tuan ibrahim. mustika tedung selar kuning beb, teramat rare dan hampir mustahil dijumpai

      Padam
    3. Tahniah tn. Ibrahim..Antara geliga yang amat sukar ditemui..hanya Allah lebih mengetahui apakah kelebihan rahsianya..kiranya satu hari nanti tn. berhajat nak lepaskan, maklumkan pada saya ya..

      Padam
  8. Kepada Tuan Anonymous , sila letakkan Nama id anda di bawah sebagai contoh


    *Zairi KL

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekiranya tidak, BIDA anda di anggap tak sah dan akan di menangi oleh org di bawah anda walau kurang RM 1.00...

      Padam
  9. 350 MLR Tok..

    BalasPadam
  10. Rm 200. Hanya mampu tara ni. Andai ada rezeki. Adalah

    BalasPadam
  11. Rm33.
    Zainal ipoh

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Jawapan untuk Tuan Fairuz Kompressor

    Ya inilah batunya yang direbutkan, di kisahkan ia dari dalam kepala ular... hampir dengan otaknya

    BalasPadam
  14. Saksi..waktu tu..adik ipar sya tuan..lps gaduh..yg menang telan glga tu..yg kalah mati kat situ..rupa nya..memng btl ..apa dia certa adk ipr sya..bertuah yg dpt nya..taniah..

    BalasPadam
  15. Cuba nasib RM 232 (han 4242)

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. Bismillah rm700.25..harap rezeki ayah kali ini..

    BalasPadam
  18. Bismillah rm700.25..harap rezeki ayah kali ini..

    BalasPadam
  19. Bid tamat

    Pemenangnya tuan Ibrahim MN

    TAHNIAH!!!

    BalasPadam
  20. Tahniah tuan ibrahim... Dah boleh tido dengan tenang dah tu (han 4242)

    BalasPadam
  21. Esuk Tok masuk wit.....wang pos nak nak masuk sekali ke.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan. X perlulah kos pos. Kita kira sekali saja

      Padam
  22. Taniah tuan ibrahim...mudh mudhan..urusn tuan brtmbh lancar...

    BalasPadam
  23. Terimakasih....Tok....dan.....semua

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami