Khamis, 26 Januari 2017

G.PERMOHONAN SIRI 1 TAHUN 2017

Image result for permohonan doa



Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


Geliga Permohonan Bagi siri 1 tahun 2017 sudah di buka sekarang dan ia akan di jayakan pada ketetapan berikut :


TARIKH : 26 January 2017
Lokasi : Banjaran Nakawan @ Lata Chakah @ Gunung Bintang



Untuk permohonan awal tahun ini Tok Muda membuka sebanyak 150 Penyertaan dan sudah ada seramai 23 orang mendaftar nama mereka sejak Awal bulan Ini.


Kadar upah masih sama iaitu : Rm 100 / 1 nama dan ia tidak mengira Bilangan, Jenis , spesis yang pasti kelebihannya mengikut nama yang memohon. Sekiranya anda menipu nama ia tetap ada namun ia BUKAN untuk anda. Maka anda rugi Nilai Upah yang di bayarkan. Ada keuntungan buat mereka yang jujur , ia melambangkan didikan dari keluarga yang sempurna.


Penyertaan akan di tutup pada :

26 January 2017 / 4.30pm



*Penyertaan boleh di lakukan sekarang dengan melakukan pembayaran RM 100 / 1 nama dan di hantar nama yang diinginkan kepada Mr Baz untuk di masukkan ke dalam senarai. Mana mana Individu yang gagal akan di berikan Batu/geliga/buntat yang di pilih oleh tok dan diisikan tok sendiri ( dah 3 siri belum ada yang gagal ) 


PEMBAYARAN KADAR UPAH & CARA PERMAHARAN

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!


35 ulasan:

  1. As'salam tok dh dpt baru byar ke kne byar dulu?klau saya nk pkai name yg saya pkai skarang ni je bole tok? & berapa lme kah tempoh waktunya ye. Tq tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, bayar dulu dan dapat. kalau tak dapat kita akan gantikan lain, kalau dah pesan pada mr baz tak nak yang tok isikan, bagitau ke dia dan kita akan refund segera

      Padam
    2. Baik lh tok. Nak tnye klau kita dh dpt geliga permohonan ni. Adakah ianya akn kekal dgn kita.atau ade tempoh2 nya. Terima kasih.

      Padam
    3. kekal selagi mna masalah itu msh ada

      Padam
  2. As slm tok... 2 nama pemohon dr sy termasuk yg 23 tu ke....

    BalasPadam
  3. Assallamualaikum tok...
    Maaf kn sy masih x berape faham ttg geliga permohonan ni...
    Maksud sy geliga permohonan tu...tima kaseh

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, GP kita dah jalankan agak lama sudah.

      Ia adalah permohonan atas nama, nama binti ibu atau bapa dan ia hadir mengikut permasalahan seseorang dan ia hadir bagi menyelesaikan masalah pemiliknya.

      GP ialah batu paling ideal di miliki kerana hanya Allah yang tahu masalah anda kini dan akan datang. dan ia tepat kepada tujuan anda di dalam permasalahan sekarang.

      Kita pohon pakai nama, bukan pohon nak batu apa batu apa, ... dapat apa itu terserah, yang penting kelebihannya itu untuk masalah kita kini dan akan datang.

      Padam
  4. Terima kaseh atas pencerahanya tok...mudah mudahan Allah mempermudahkan segala urusan...inshaallah...

    BalasPadam
  5. Salam sejahtera...tok mat klo kita pernah ada geliga ini xan masih ada dgn kita perlu mohon lg atau xperlu.ingkn pencerahan.trima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt , 1 org ada 2 hala, bin mak atau ayah, dalam masa setahun hanya boleh buat 2 hala ni saja, masuk tahun baharu boleh buat lagi 2 hala ni tanpa masalah kerana kita bukan ada 1 masalah yang sama setiap masa

      Padam
    2. Trima kasih pencerahan yg dberi

      Padam
  6. nak daftar tok...nanti sy wasap mr baz ye

    BalasPadam
  7. nak dftr 2 nama tok, nnt saya wassp tuan baz

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy dh byr update pyment kat tuan baz utk 2 org tok..

      Padam
  8. Assalamualaikum tok.. Sy dah update payment GP dekat wassap.. Nnt check na.. ;)

    BalasPadam
  9. Assalam....kum Tok....sy dah update pyment GP dkt mr Baz 20 hb hari tu.....Tok check ye.

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum Tok. Saya dah update pymt di whsp Tn Baz. T.kasih

    BalasPadam
  11. Salam Tok
    Nama pakai nama saya tetapi nak binti emak saya.
    Adakah
    Xxxx binti nama mak saya
    Atau
    Xxxx bin nama mak saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau lelaki . bin lah tuan, bin ibu

      Bin : Anak lelaki
      Binti : Anak perempuan

      Padam
  12. Tok payment done
    Check evernote pls
    Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan, alhamdulillah, detail nama , alamat hantar ke mr baz tau tuan, hari ni last

      Padam
  13. Tok saya dh buat pembayaran,
    Dh update ke mr baz..

    Terima kasih tok..

    BalasPadam
  14. Payment done.. dan dh update ke mr baz tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan, jazakallah.. semoga di permudahkan Allah

      Padam
  15. alhamdulillah..sempat buat payment sebelum 4.30...dah wasap ke baz tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. actually ia di lanjutkan pada hari ini , sebab semalam tok p lewat. tok p tengok 1 utz berubat org di manir

      Padam
  16. Semoga dpermudahkan segala prjlnnn GP hari ini... amin...

    BalasPadam
  17. Tok Muda payment done...Check WhatsApp...Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan, jazakallah.. semoga di permudahkan Allah. terima kasih tuan

      Padam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. Tok....payment done. Maklumat bayaran dah watsaap ke mr baz (Romie Anak Augustine Drejie)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami