Selasa, 17 Januari 2017

GELIGA GARUDA








Geliga Garuda atau batu garuda... 

Jenis batu di atas dari keluarga Akik, tapi bukan biasa biasa la ya, ni akik ada rege. Kalau bukan dari Burung besar pun still ada rege. 

Item ini tok perolehi sehari sebelum Baby di lahirkan... Sebab selepas baby lahir ni, tok x g amik barang lagi... ada pun delima star sahaja lagi belum masuk ke blog dan belum tok pass ke Mr BAz kesayangan anda tu. 

Item ini di gunakan di dalam Ikhtiar :

Mengosongkan kawasan rumah atau tempat atau kawasan dalam jarak 100 meter persegi ( anggaran selalunya tok amik minima, dia boleh p jauh lagi sebenarnya ) dari Penempatan Jin dan benda benda bukan bukan. Kalau orang kata kat mana mana rumah ada ngosek tu..boleh lah cuba, tapi hati hati sikit.. takut dia angkat gang, anak bini kita kat rumah pulak dia pijak. So nak buat kerja kerja menghalau ni kena ada ilmu jugak lah..bukan sembarangan halau.. lagu tu budak kecik pun boleh buat

Di bekalkan kepada anak yang masih bersekolah, kot ada kem dalam hutan ka, PLKN ka, insyallah bagi lah di bawaknya.

Selain itu kalau ada yang kena rasuk ni tak boleh halau dengan cara bawak dah, benda duduk dalam badan manusia , jadi caranya di rendamkan di dalam air, baca lah apa yang anda tahu tu,... kekadang ada yang baca fatehah pun x lepas lagi, jangankan ayatul Kursy. Maka jika yakin dengan Bismillah, bacalah Bismillah pun, insyallah Allah Makbolkan... dengan syarat berserah kepada Allah... ada orang kata tak payah pakai batu apa semua ni... doh gitu... semua orang reti berubat la.. doh gitu sesiapa sahaja pun mampu berubat.,.,... masalahnya tok pernah dah jumpa budak tahfiz yang berubat setabok pun tak reti, dia cuma reti baca Al-Quran sahaja.. dah itu yang dia belajar... kita belajar cara ubatkan orang... haa.. lain orang lain kelebihan Allah SWT bagi. Dop same semua orang nim... ye dop?...

Kalau buat batu cincin insyallah Jadi tok Moh besar la kalau rasa nak jadi besar dan gayakan untuk jadi besar... guane nak jadi Tok Moh besar......?... handal guane pun kalau dok hujung Kg, taknak mula berubat orang.. org dop kenal gak kan?... kemna berubat la... orang sebut la kita ni selalu, tapi lambat cara tu... nak cepat masuklah Iklan dalam paper, pegang Hp Iphone sebiji kat telinga, pakai serban lebih kurang.. ha kalau lagu tu cepat la popular.......salah?... dop salah.. dah itu cara kita hidup di zaman ini... nak pakai lagu mana lagi , kan... 


Kod Produk : G.GARUDA 15117
Bentuk : Geliga Garuda
MAHAR : 250 Mlr



5 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tok, yang ni ada stok dapor ke??

      Padam
    2. tok tak pasti kalau offline dah rentap, cuba tuan tanya mr baz mana mana pun stoick dapor. mudah mudahan ada

      Padam
    3. Salam, tok, Ingatkan x dapat tadi..tu yang tanya stok dapor..hehe..terima kasih tok..alhamdulillah..payment done

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami