Sabtu, 28 Januari 2017

GELIGA ULAR KAPAK









































Tok pun tak nak cakap banyak kelebihan item ini... mahar pun insyallah murah sikit pasal kuantitinya ..hurm.. ada 3 .. kira banyak lah tu... dan ni saja ada, maaf sebab selebihnya offline dan sekutu lain dah grab masa panas lagi untuk di maharkan semula. 

Warna HIBRID bertukar mengikut kadar cahaya macam batu Alexandrite, tapi ni bukan Alexandrite. Batu Hibrid lainnya seperti Geliga Dewa Dewi yang mana ia bewarna hijau, bila kena air ia bertukar jadi warna pink... 

Geliga Ular kapak bereaksi dengan Cahaya dan alhamdulillah jenis ini dari jenis KING SUPERB. Kalau yang bukan king tu dia kaler kaku, x bertukar. 

Energi Alami tanpa di isikan.... 

Bab isian ni, jap tok muda nak bebel.... Dulu ada 1 hamba Allah Kata Tok isikan barang tok, buktinya batu tok berkilat menyinar.... tok kate ke die, saloh awak cakap tu... tu ler len kali nak juai batu belajor dulu.. batu boleh menyinor bukan pasai ia diisikan, tapi ikut apa jenis kertas pasir di gunakan, samada kod 3000 atau kod 5000... kalau kod 5000..ini batu nampak macam air .... tapi tukang tok dah berkata kata kepada tok, kalau nak polish pakai kertas pasir kod 5000 kosnya kena tambah Rm 20 menjadikan ianya RM 50... la ni depa canai batu 1 biji Rm 30-35 ikut pada kekerasan dan saiz dan rasanya anda semua tahu kenapa kos ini naik...kita bukan di tahun 2013. So kalau anda di sini ada nak polish semula batu anda dengan kertas pasir kod 5000 ( ni made in germany tau , kena order ) , silakan bagitau Mr Baz Pembantu tok sebelum beliau poskannya kepada anda. 


Kod Produk : GUKAPAK 27117
Bentuk : G.Ular Kapak
MAHAR : 500 Mlr

GRAN SATU SATU 250 Mlr

GRAB SEMUA 300 Mlr







3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami