Sabtu, 7 Januari 2017

GELIGA MATAHARI






SOLD OUT



















SOLD OUT



Amacam , ada Brani tak?....

Geliga matahari tapi bukan Sun Stone 

Pelik bukan batu ni?... boleh la tahan kepelikan dia alhamdulillah.. 

Tok tak nak bercakap panjang, cakap panjang panjang pun orang zaman lani kata bram bram bram.... last last tinggal asap... actuyally yang mendengar tu dapat asap sebab tak dapat catch up apa yang org cuba sampaikan... tapi ada benar juga... biar lah tok sampaikan direct to da point.. lagi pun anda bukan ada masa nak membaca panjang sangat, dok tengah baca tau tau saja dah kena GRAB kan?...

Geliga Matahari ini kelebihannya untuk penarik KEKAYAAN dengan izin  Allah.. Benda penarik kekayaan ni main Psikologi dan minda, dan ia mempunyai gelombang energy / aura pada dirinya bagi melengkapkan ke tubuh pemakai... so bukan sekadar psiko sahaja, dari kecik kita asyik di psiko oleh parent dan guru kita, tapi terkadang sampai ke la ni.. tak berjaya.. maka ada something wrong berlaku.. kali ini kita pakai pula item yang memang ada keberkahan ciptaan Allah pula bagi membantu kita, insyallah semoga ia mempercepatkan perjalanan kewangan anda dan tok sentiasa mendoakannya


Kod Produk : G.MATAHARI 5117
Bentuk : Geliga Matahari
MAHAR : 200 Mlr

GRAB SATU SATU 160 Mlr

GRAB SEMUA 300 Mlr 


Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603

Paypal : limbunganmayasdnbhd@gmail.com

Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!




10 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami