Sabtu, 14 Januari 2017

BATU TENAGA ZIKIR







Ini ialah item landing time yang tok berkenan sangat sangat lalu tok beli hampir 1 tahun lepas, ketika itu duit kita masih stabil lah, boleh la layan lagi membelinya. 

Batu ini antara batu kegemaran tok bagi :

Memperkuatkan daya kasyaf , Rohani , Perisai, Wibawa, Kerezekian, Penunduk, Penggerun, Menang debat dan lain lain pada diri tok sendiri


Energy yang tersimpan di dalam setiap sel dan molekul atomnya mengandungi kekuatan zikrullah untuk bekalan kekuatan rohani diri tok sendiri..

Ibaratnya kita minum dalam gelas, tapi sebelah gelas ada 1 lagi Teko air yang sentiasa di tambah tambah sekiranya berkurangan dan di gunakan untuk menambah pula ke dalam gelas yang di minum..Ibaratnya lah. 

Bagi yang pandai boleh lah scan, ada macam macam karomah di dalamnya yang di simpan, tok nak bagitau pun tak tau dah lagu mana, macam macam kegunaan buat diri tok. Sekiranya di miliki dan di gunakan oleh pemilik baru tok tak pandai nak cakap adakah sesuai atau tidak.. Ibarat nya lagi Enjin kereta Lamborghini nak p masuk ke kereta Wira.. Masuk tu boleh , orang kata kita boleh adjust, tapi kelajuan tu mungkin tak sesuai dengan body. Sekiranya rasa boleh di simpan dan di gunakan atau teringin nak buat koleksi sahaja, maka silakan. Kalau tak rasa bersedia dan nak guna pada diri tok nasihatkan janganlah. 

Nampak Gaya Tok akan buat BIDA item ini untuk memberi peluang kepada semua orang insyallah..

Ia tidak boleh di canai atau di potong

Kod Produk : GB11 141216
Bentuk : BATU TENAGA
MAHAR : 2000 Mlr

GRAB 1500 Mlr


SOLD OUT
Tn Emir
==========================================

MULA : 12.00PM
TAMAT : 12.00 MALAM

12 JAM SAHAJA



****Jika ada yang grab, semua komen akan di terbitkan****

***Boleh mencuba beberapa kali bajet, tapi AMARAN KERAS item ini bukan untuk di hutang***



23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah Tuan EMIR. Nampaknya Takdir Ilahi memihak kepada tuan untuk item ini, sekali lagi tahniah

      Padam
    2. memandangkan kali pertama bid dan menang...adakah harga tu tmasuk skali nga kos pos? Ke guane ni tok..mohon pencerahan ye tok...mekasih.

      Padam
    3. untuk item ni tidak tuan, ia bersaiz besar dan agak berat. kos pos rm 8 ya

      Padam
    4. Bid paid tok...nati sy update kat mr.baz...tq tok

      Padam
  2. Jam 12 malam ini akan menjadi penentunya

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..mekasih semua..nati sy update payment dia ye tok..

    BalasPadam
  5. Tahniah tuan...
    Smuga sukses...amin

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami