Selasa, 10 Januari 2017

BATU PENAWAR







SOLD OUT 

Tn Charles


Hah..... ni bukan dia feroz putih aih baz, tudia mr baz jujur buat kerja. sungguh,,, dia tekun dengan kerja dan bidangnya sahaja namun tidak mengambil tahu item dagangan GB, jangan salahkan dia, memang tok didik semua staff tok ... BUAT KERJA MEMASING atau U Are Fired.,.. Mr Baz memang pekerja yang amat cekap dan bagus di dalam tugasannya. Ada orang yang bertanya mana tok dapat batu apa semua pada dia, yang p tanya workers kenapa?.. kalau anda ada workers.. workers anda tau ka anda dapat projek tender melalui pegawai mana?... apa dia tah.. tediaa org kita.. Mr baz tu hanya tau amik gambar , masuk gambar dalam blog, amik order, pack barang dan pos barang.. kalau nak tanya dia Tracking kod, pos bila , pos mana , jam berapa betui jugak lah soalan tu. huhu

======================================

Batu ni tok panggil " Ulat dalam batu pun boleh hidup " insyallah dengan kuasa Allah itu. Berdasarkan kepada lubangnya tok simpulkan macam tu lah... tu 1st impression .bukan ketetapan.. 1st impressed ni agakan anak anakan sahaja tanpa pertimbangan akal dan ilmu. 

Batu ini bernama " BATU PENAWAR " Atau nama sains dia " Syifa stone ".. ye dak aje kan.. anggap lah macam tu kerana ia sememangnya untuk perubatan.

Di rendamkan dan di buat minum bagi pesakit :

Gout

Gastrik

Angin senak 

Lenguh dan bisa badan

Sakit sendi


Rendamkan di dalam air selama lebih kurang 10 minit di dalam air 100ml dan di minum, insyallah. 



Kod Produk : FP 9117
Bentuk : BATU PENAWAR
MAHAR : 70 Mlr

10 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami