Selasa, 31 Januari 2017

RAJA MANI GAJAH SEBARA



























Sila Take Noted bahawa item Kerajaan Sabara buat masa ini yang di bekalkan kepada Tok ialah item yang best dan hebat hebat dari segi auranya dan kelebihannya. Kekuatan kelebihan yang berkali ganda dari item asalnya yang pernah di keluarkan di dalam blog G.Bunian ini . 

RMG ini mempunyai kekuatan pengasehan sekitar 10x ganda dari kekuatan RMG yang pernah kita maharkan di blog ini. 

Nilai mahar?.. insyallah tok cuba mengawal diri tok bagi menyamakan nilai maharnya walau pun kekuatan energinya melebihi RMG sebelum ini. 

Di pakaikan sebagi cincin atau loket atau boleh juga di jadikan bangle tangan. mana sahaja asalkan ia dekat dengan badan dalam jarak 10 meter. dalam jarak 10 meter sesiapa di dalam lingkungan auranya baik lelaki dan wanita akan menjadi mudah di tawan mudah menawan. Jika di pakaikan ke badan pemiliknya, fokus kasih dan sayang hanya kepada pemiliknya sahaja tanpa mempengaruhi sikap menawan kepada orang lain.. 

Bagus di pakai oleh mereka yang mengalami masalah :

Lambat Jodoh 
( tapi bukan cerewet ok )

Kurang kasih sayang

Nak tambah Isteri 
( jangan bagi wife anda baca halaman ini )

Nak jinakkan isteri yang liar 
( isteri liar akibat kena sihir nak kena di ubatkan dulu baru boleh di tundukkan )



Perlu diingatkan.. di Halaman ini tok ingin straight to da point... dah lama nak straight tapi di sebabkan tok asyik terlupa maka x dan nak masukkan point:

Kenapa perempuan lambat jodoh ?


Ada beberapa perkara yang perlu anda ketahui wahai kaum wanita 

Cerewet... 

Cara lingasan mata terkadang membuatkan lelaki jatuh cinta, takut, menyampah dan sebagainya

Bau badan, ketiak bulu sampai ke pusat, sila bercukur dan pakai tawas untuk membasmi bau ketiak

Terlalu manja tergedik gedik dan mengada ngada

Baru kenal lelaki 2 hari dah ajak kahwin... ni nampak sangat ada benda tak kena... samada dah kena tebuk atau ada masalah mental.

Tidak mengongkong... awas wanita... tolong la ya, masa bercinta biar lah si dia nak buat apa pun, p mana pun.. awak dengan dia bukan ada apa apa lagi... kalau dah kahwin pun jangan mengongkong sangat, kongkong sikittttttt aje k

Jangan suka memaksa lelaki

Pandai berdikari

=====================

Kenapa Lelaki lambat Jodoh?


Bagi lelaki pula... haa ni maybe banyak point sebab tok ni lelaki.... yang kat atas tu yang pernah tok sendiri kena lah dalam hayat tok bhahahha... 

lelaki ni , 1st sekali ialah Bau badan... perwatakan x bagus, rambut kusut. baju tak terurus, seluar jeans 1 bulan 1x basuh

Kulit tangan mesti berbulu..99% perempuan suka lelaki tangan berbulu , geli katanya.. kalau takda bulu , sila ke Jusco dan beli bulu palsu.. tak pun potong bulu teddy bear dan pelekat kat tangan dan badan. Kalau takda juga, jangan salahkan sesiapa, salahkan lah keturunan anda sebab takda sejarah Pakistan, Arab atau India bhahaha... 

Jangan suka memaksa.. tapi psiko takpa...

Lelaki sukakan perempuan berdikari kerana lelaki itu pemalas.. buangkan sikap pemalas dan sama sama berdikari

Cara bercakap kena lepas..bukan cakap main lepas, tapi bukan juga di tahan tahan ( kontrol macho ) maksud tok ialah selamba rock tapi ada adab... biarkan perempuan jatuh kepada kita dan meluahkan perasaannya sendiri..itu lebih puas kepada diri kita dan itu menunjukkan perempuan itu sanggup mengikut kita walau apa sahaja. 

Jangan sensitif, terkadang perempuan suka bergurau dan gurauan mereka ibarat tak panjang akal.. Anggap itu sebuah kelemahan mereka dan sambut ia dengan ketawa anda walau pun ketawa itu terpaksa anda buat buat. 

Berterus terang , menjadi pendengar yang baik dan serius


Bijak mengendalikan situasi.. kalau sedih hang p gelak memang ber-akai la... 

Jaga kepercayaan mereka tapi jangan report tu ini , contohnya nak jumpa member sepejabat perempuan pun nak report ke dia..itu ini report ke dia... perempuan kalau buat macam tu memang lepas ni dia la Queen , Queen control... ke depan sekali tak report memang ber-akai la jawabnya. 

U can touch me..but me cant touch u....Lelaki respek wanita ialah lelaki yang tak pegang sana sini, sentuh sana sini.. cuit tu mungkin biasa. But perempuan can touch u... sebab pompuan ni manja.. kekadang dia nak perhatian.. sorry dia bukan nak ehem ehem ok.. jangan mudah terpedaya... dengan sentuhan perempuan merasakan diri mereka selamat dan ada tempat mengadu... ohoiii.. ni ilmu org bercinta dosa tanggung sendiri la kalau dia batal ayaq semayang anda tetiba. 

Banyak lagi, tok dah lenguh bahu la.... sambung kendian lagi 20 tahun


================================


Kod Produk : RMGS 29117
MAHAR : 450 Mlr

Grab Satu satu : 350 Mlr

GRAB SEMUA : 450 Mlr



11 ulasan:

  1. Salam tok nak tanya,kalau grab semua dapat 1a dan 2a? Kalau dapat 2 ada sesiapa yang nak share share dengan saya tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. en yasmin share dengan sy lah,sudi tak..
      .

      Padam
    2. en yasmin bagi no fon kita berurusan di luar

      Padam
  2. Salam kepada tuan KT salleh, sila ambil no hp pembeli lain yang ingin share dengan mr baz ya, no hp tuan tak dapat di terbitkan di sini

    BalasPadam
  3. Baiklah kita share, no fon blh minta dengan mr baz. Jadi saya grab semua sekarang ya.

    BalasPadam
  4. Salam tok, payment done. Maaf lambat bank in , saya tak dapat tinggalkan kaunter hari ni. Tuan yang nak share tu jangan lupa contact saya ya,cepat ya.

    BalasPadam
  5. Sy masih blom dpt nombor fon dr baz..wasab sy dr hr selasa pn baz blom buka..sbr ye, mungkin baz busy..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan .mr baz baru masuk keje semalam. tok pun lupa dia cuti CNY tuan. lagipun pejabat pos pun baru bukan sehari lepas sempena CNY.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami