Khamis, 19 Januari 2017

GELIGA PUTERI DAHLIA








Batu ori.. Amacam... 

Tok x nak cakap banyak, sama je maharnya cakap banyak pun haha, nakal betul tok malam ni haha. 

Kelebihan daya penunduk dan pengasehan , bagus buat anak perempuan anda pakai, silakan... tapi kalau bakal menantu beratur depan rumah, pilihlah yang terbaik, bukan saja kaya tapi beriman, insyallah. 

Bagi anak perempuan anda, semulajadi mereka pandai untuk menggayakan, usah risau


Kod Produk : GPD 18117
Bentuk : G.Puteri Dahlia
MAHAR : 90 Mlr

GRAB : 60 Mlr

SOLD OUT
Tn Charles Teo

Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!



11 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih tuan, semoga di permudahkan urusan dan di perbanyakkan rezeki tuan.

      Padam
  2. Takpa tok ..ada rezeki dtng lagi item gini dlm halaman tok..apa apa pon saya grab lah org nmbr dua.tnggu tuan charles payment done dlu...tok..taniah tuan charles

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami