Sabtu, 21 Januari 2017

GUCMANI EDISI 1 ( Lagend Top No 5 )






SOLD OUT 

Pokcik Aesalno
















SOLD OUT 

Tn Nusantara






Untuk item ini ..... hurm takut tok nak keluarkan memandangkan ada 2 sahaja.

Jadi tok tak mahu bercakap banyak bagi memberi peluang kepada "mereka" tersebut. 

Kecuali kalau dalam masa yang tertentu otai otai berbisa tu belum munculkan diri , maka tok akan masukkan deskripsinya yang bisa mengejutkan anda semua..buat masa sekarang kita rilek dulu. 

Mahar yang tok nak tawarkan agak tak sedap di dengar, namun anda kena faham item ini tok tunggu selama 2 tahun bagi memperolehinya dan sebelum ini ia di selang selikan dengan pemberian berupa Gucmani Laut dan Gucmani Hijau sahaja, ada yang bertanyakan adakah gucmani sama,. tok jawab sama dan kalernya sahaja berbeza, kerana tok tidak mahu mereka terlalu berharap dan menunggu, tok khuatir jenis ini tidak akan memunculkan diri. 


Kod Produk : GB3 18117
Bentuk : Gucmani Edisi 1 Lajen
MAHAR : 2000 Mlr


GRAB SATU SATU : 1000 Mlr

GRAB SEMUA : 1500 Mlr


1/2 bahagian ini akan di berikan kepada Yang berHAK dan orang orang ini berada di dalam keadaan teraniaya kini

22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Status: Successful
      Reference number: 3936220386
      Transaction date: 21 Jan 2017 20:44:43
      Amount: RM1,050.00
      From Account: 160072447710 BIS
      To Open 3rd Party Account : 551016691626
      3rd Party Email Address : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
      Account Holder Name : MY GEMSTONE
      TransactionType : Open 3rd Party Transfer

      Rm 50 untuk ibu duit 10 tok.

      Padam
    3. ok baik pokcik. akan di uruskan

      Padam
    4. Gucmani ni hold dulu tok. Nak ikat cincin. Nanti pokcik whatsapp Baz. Terima kasih tok

      Padam
    5. lama x dgr cerita pokcik aesalno ni. dah 4 tahun x dengar

      Padam
    6. Kan .. kejap je dah 4 tahun.. alahai.. alhamdulillah.. dipanjangkan umur...

      Padam
    7. Baru seminggu cincin gucmani di jari pokcik.. mungkin terlalu awal untuk menilai.. tapi rasanya dalam seminggu ni.. dua tiga urusan pokcik berjalan dengan lancar.. walaupun bukan 100% kerana cincin gucmani ini.. pokcik percaya gucmani ini adalah asbab.. jiwa rilek saja walau serumit mana urusan.. dan segala urusan licin.. semoga ada lagi kejayaan selepas ini... amin ya rabbal alamin.. terima kasih GB..

      Padam
  2. Maaf tok.. X faham.. Maksud x ditawarkan grab tu ape ye tok ?.. 😂

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maksudnya tiada tawaran diskaun.

      Kalau nak Grab perlu ambil pada mahar biasa sahaja. dan ia juga tiada mahar borong.

      Sebenarnya tok masih fikir lagi ni ... sekiranya org teraniaya itu terlepas dari penganiayaan, maka baru ia akan di tawarkan.

      Alhamdulillah org itu sudah jelas dan selamat dari penganiayaan. maka diskaun akan di buka

      Padam
  3. Balasan
    1. Macam mana tok. 1a sdh kena bayar.

      Padam
    2. Sy grab 2a la kalau macam tu

      Padam
    3. x lepas tuan, sudah ada yang grab. tuan jangan tanya tok tuan, grab terus lain kali, kemudian gbaru cek, kalau x dapat memang x dapat, kalau dapat memang dapat

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami