Rabu, 4 Januari 2017

GELIGA TUPAI JANTAN GRADE SUPER






















SOLD OUT
Tn NajibzKl


















( keluaran ke -2 ) 

Ini ialah Geliga Tupai Jantan Edisi Super yang tak pernah di keluarkan sebelum ini... dan edisi ini nampaknya di polish menggunakan kertas polish kod 5000 yang tukang tok import sendiri dari German. 

Selalu penangkal kuat ni di jual dalam bentuk kayu la apa la kan... ini dan di GB ia dalam bentuk Batu.. bentuk yang keras no 2 dari besi. Geliga Tupai jantan bukan sahaja di gunakan di dalam kekuatan Suami isteri, namun ia melibatkan keseluruhan yang bernama kekuatan. Kekuatan yang di maksudkan ialah tenaga.. bagus buat mereka yang lemah badan, mudah lelah, mudah penat. Juga ia bagus untuk ahli sukan insyallah. 

Cara di pakai bagusnya di center badan iaitu di Bahagian Perut atau org lain kata bahagian pinggang. nak pakai tak susah benda ni... cari kain meter tu... masukkan batu ni tengah tengah dan gulung kemudian ikatlah di pinggan, dah siap pakai, bukak balik dan simpan.. kalau nak jahit atau buat poket lagi kemas.. settle...


Kod Produk : GBKA 71216
Bentuk : Geliga Tupai Jantan
MAHAR : 250 Mlr

GRAB Pada Nilai 200 Mlr

GRAB SEMUA Pada nilai 400 Mlr





15 ulasan:

  1. salam tok, tok tak jual ke tali/lilit pinggang yg ada soket/poket?

    BalasPadam
  2. Salam, cuba tn ardi beli tali ikat buku yg ada stripe melekat tuu.. Beli 2,pilih yg buckle/kepala besi, pastu salah satu tali tu potong stripenya dan jahitkan kat tali yg satu lagi. Ukur cun cun tengah2 sebelum jahit. Boleh dpt 3 kocek dam setiap kocek boleh masuk 2 items. Bahagian atas setiap kocek jgn jahit utk membolehkan masuk dan keluar item pilihan memasing..cuba try.. Tq ya

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment DONE..
      RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM200.00/MY GEMSTONE, on 24 Jan 2017 23:51:59. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

      Padam
    2. Alhamdulillah terima kasih tuan, jazakallah

      Padam
  4. salam tok. grab 3a tok

    -saiful-

    BalasPadam
  5. pd to encik baz.

    -saiful-

    BalasPadam
  6. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Maaf brtnya Tok..GTJ masih ade lg.?

    BalasPadam
    Balasan
    1. GTJ ya tuan..hurm.. tuan request di 0127845231

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami