Selasa, 3 Januari 2017

ALAMAK






Macam mana pula Mr Baz termasuk item Kesayangan paling tersayang niiiiiiiiii.... aduhai salehaaa... 

Item ni Tok tak nak jual sebenarnya ... tapi kalau ada yang sanggup.. tok lepas lah... kira tok lepas pun ikhlas la.. 

Kelebihan dia ialah 

Penggerun

Penarik aura manusia sekeliling hak mana tak baik dia sedut dan neutralkan secara alami

Penunduk Besaq

Wibawa Besaq

Penurut kata kata, org dengar apa tok habaq, org mengiyakan, kalau salah pun org tau salah tapi tak boleh cakap apa... iaya saja.. hahha... kalau dok depan tok dari 1000 soalan jadi ingat 1 soalan ja. ni dia. 

Perubatan JIN kena sampuk, kena rasuk, insyallah Allah mengizinkan ia sebagai sebuah asbab


Kalau takda nilai yang tok IKHLAS ni sebab benda ni tok sayang, kena paham lah.. Bukan senang nak dapat. 

Nama hanya pembeli yang tau. 

=================================

Tok akan buat TAWARAN...

Sehingga Jam 12.00pm esok... mana mana tawaran paling tinggi akan memperolehinya, insyallah. 

Kalau nak GRAB, pada nilai ini lah. 

Kalau nak cuba Nasib untuk meletakkan bajet sendiri silakan. 

SEMUA KOMEN akan di buka pada jam 12.00pm esok 

SEMOGA BERJAYA 

Kod Produk : GB3 271216
Bentuk : Rahsio
GRAB: 2500 Mlr
SOLD OUT

32 ulasan:

  1. Aduhai saleha...marvellousnya item, tak tahan dibuatnya....camni kena tunggu bonus..harap2 masa tuu item ni masih belum berpunya

    BalasPadam
  2. Tok kena ikhlas...kalau tak, tak aci..

    BalasPadam
  3. Ok, apa kata tok buat TAWARAN...siapa paling tinggi sehingga Jam 12pm esok dia dapat...?

    BalasPadam
  4. Awal tahun duit bnyak keluar bnyak benda kena satle. Kenapa brg rare macam ni pula keluar aduss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya tok juga perasan tuan, dan tok juga amat pelik sekali

      Padam
  5. 300 MLR Tok

    BalasPadam
  6. What if tok hold dulu item nie utk 2~3bulan lagi..pastu tok announce tarikhnya. Buat bid yg ada quick grab but quick grab akan terbatal jika ada pemahar letak harga yg lebih tinggi dan bidding tuu berterusan sehingga tamat tempuhnya? Rasanya mau otai2 dan newcomers akan alert sesangat....just 10cents oppinion. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak.... x sempat dah tuan.. pesaing sedang bersaing sekarang. pelanggan2 sedang bersaing dalam diam sekarang tuan.

      Lagi pun tok sudah cakap.. tok cakap..tok perlu buat segera.

      Terima kasih atas cadangan, tapi insyallah di masa depan akan ada item best lagi. Cuma lain fungsi

      Padam
  7. Sekadar tambahan cadangan..what if bila tamat tempoh contoh 12noon, dlm 15min berikutnya jika ada pemahar letak harga yg lebih tinggi maka bid akan continue for another 12hours. Max tambahan masa bid 3x shj. So, utk mengetahui pemahar mana yg berjaya, max dlm masa 2hari ie 48hrs tempoh bidding, baru dpt results. Pd saya, item ni memang layak sesangat utk exercise bidding camni. Open bid...at anytime pemahar boleh tahu the highest bid value. Tq ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah tuan. Cadangan menarik. Insyallah di halaman akan dtg.

      Padam
  8. RM306.73 sahaja.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Pemenangnya ialah tuan M Hassan . Terima kasih tuan

      Padam
    2. Terima kasih Tok. Pembayaran akan menyusul secepat mungkin

      Padam
    3. Baik, roger tuan, terima kasih tuan

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  11. indah nya puteri kamala nie....

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami