Isnin, 16 Januari 2017

RAJA KAYU MERAH






SOLD OUT 

Tn Charles Teo



















SOLD OUT
Tn Nusantara





























































































SOLD OUT

M. Firdaus


















SOLD OUT

M. Firdaus



Kepingan Raja Kayu Asli... Alhamdulillah...

Apa kegunaan nya.. hurm.. banyakkkk bukan sikit kelebihan dia.. kalau bagi ke orang tua kita yang pandai mistik, teruja la dapat sekeping ni pun. 

Habuknya di masukkan dalam tangan akan jadi pembisa dan pemberat pukulan

Jika ada sengal sengal, sapukan habuknya , insyallah mujarab

Jika ada luka kecil atau sederhana, sapukan habuknya

Jika masuk ke dalam hutan dan khuatir di ganggu makhluk halus , bakar sedikit sampai mengeluarkan getah

Jika di masukkan ke dalam tangan akan habuknya ada yang cakap tidak akan di timpa pokok sepanjang hayat

Banyak lagi kelebihan lain, jika anda tanya orang asli , jenuh la nak menyalin


Kod Produk : RKM 51015
Bentuk : Raja Kayu
MAHAR : 60 Mlr

GRAB SATU SATU 40 Mlr

GRAB SEMUA 168 Mlr

=======================================


Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!


26 ulasan:

  1. Grab 2a grab 4a amin...insyallah payment sebelum jam 9mlm tok ..confirm..terima kasih tok muda

    BalasPadam
  2. Maaf tok mohon tuka grab 7a dan 8a ..payment saya akan masuk kan sebelum 9 mlm confrim terima kasih tok muda

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik... kalau belum ada org grab maka silakan aja

      Padam
  3. Yes alhamdullilah 7a 8a saya punya malam saya terus masukkan payment

    BalasPadam
  4. Assalam tok..ni pengakuan sy nk buat stlh memakai RKM ni..so far yg sy rasa dari segi tmbukan lebih padat dan kuat..sy tiap2 minggu asah habuknya pd lengan sy..ad sekali tu sy buat bgurau duk tumbuk kwn sy,dia kata pedih trasa smpi tulang..ni pun sy tmbuk main2 je

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, bahaya tuan ni.. jangan gurau gurau tuan, sebab had tumbukan kita dah di ketatkan ibarat dah tukar spring lebih besar dan kuat.. sebelum ni pakai spring kecik dan lembut tuan..

      Terima kasih atas testimoni alhamdulillah, semoga bermanfaat

      Padam
    2. Ok..baik tok..sy akan ikut pesanan tok

      Padam
  5. macam mana ingin masukkan ke dalam tgn tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ambil habuknya yang halus, letak di atas lengan dan gosok di atas kulit perlahan lahan sambil tekan sikit , gosok dengan tapak tangan, kat bawah ketak kertas agar kita nampak kalau habuknya jatuh ke bawah.. silakan mencuba

      Padam
  6. kemahh tok 👍👍👍 mmg brg baek nih

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum tok muda payment done untuk 7a dan 8a dah anta ke tuan baz details saya terima kasih tok mat

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih banyak tuan, semoga sihat selalu

      Padam
  8. Insyallah terima kasih tok ..kalau tak cukup saya akan tgk dalam blog insyallah saya lock lagi sbb nak buat tuk ayah kene strock..tok nak kikis dia pakai apa tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xapa tuan, kalau x cukup stock dapor ada, silakan wassap mr baz sahaja ya

      Padam
  9. Baik tok terima kasih..gb terbaik

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami