Sabtu, 21 Januari 2017

BATU LELEH








Batu Leleh

TAK SESUAI DI test pakai senapang angin, Kiyai di Thailand memberitahu jenis ini hanya untuk test pakai senjata API sahaja

Rahsia kekuatan Dari Adrenaline ( bahasa moden )  

Rahsia Adrenaline ini bukan sahaja di sebutkan di dalam kisah orang mampu mengangkat benda berat malah baru baru ini di FB di viralkan gambar seorang lelaki yang di tembak di kepala dan peluru hanya menembusi kulit namun tidak menembusi tengkoroknya. Kejadian ini berlaku di Syria jika tidak salah tok. 

Kerana itu menguji barang kebal darurat tidak boleh di rencana dan tidak boleh dengan senjata tidak berbunyi atau mudah kata yang nak di uji sudah tahu ia ingin di uji. Itulah rahsia dan kelemahan kebal darurat.

Kebal bukan untuk jadi superman di mana duduk depan depan dan menghalang Peluru.. bukan kebal itu yang di maksudkan di dalam ilmu melayu, tetapi kebal ini di gunakan untuk kemudahan melarikan diri di tengah padang terdedah yang pesat dengan peluru terbang dan jika terkena pun insyallah 1-2 biji peluru yang mana masih mampu di tahan kekuatan kebal walau pun kebal umum... Sebab tu barang kebal umum sekalipun ada hadnya nak test..bukan boleh test hari2.  Boleh tak boleh ini berdasarkan kepada pemegangnya.. Kali pertama nak tembak, mesti menggigil, gementar, dan bila berbunyinya pistol yang di uji akan tersentak dan kebal akan bertindak menguatkan kulit pemilik... kalau dah 1-2x tak lut, kali ke-3... apa perasaan pemilik?.. yakin, yakin tak jadi apa apa.. tapi di peluru ke 3 tu lah kebalnya tembus...kerana perasaan adrenaline ini sudah tiada. 

Batu leleh boleh di ketuk dan di masukkan ke dalam kulit , 1 biji ini boleh di tanam kepada lebih 6 orang di dalam kulit mereka ketika peperangan. Ingat.. sesuatu yang Allah cipta itu ada kegunaannya, dan jika sekiranya berlaku , jangan banggakan batu ini tapi ucapkan lah Alhamdulillah kerana Allah menyelamatkan anda..,barulah diri anda tidak termasuk golongan yang syirik


Kod Produk : BL 18117
Bentuk : Batu Leleh
MAHAR :80 Mlr

GRAB Pada Nilai 60 Mlr


21 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tq Tok
      Payment Done , Details Wup Mr Baz
      Tq Sahabat IS

      Padam
    2. Tuan Charles, payment tuan tidak sah, silakan hantar slip bayaran ke hp tok 0109026882 beserta no akaun dan email tuankepada tok untuk refund ya tuan

      Padam
    3. Oh tidak apa Tok nanti ada item yg lain lagi kalau saya dapat grab boleh contra.

      Padam
  2. Balasan
    1. Assalam tok..
      Ambe tlh payment yg oleh krne tuan Charles teo tiada ulasan payment yg tlh Tamat smlm

      Padam
  3. Balasan
    1. W.salam wbt tuan, tok x boleh di grab nanti bini tok marah hehe, gurau saja tuan.. lambat tuan grab

      Padam
  4. As salam tok..GRAB

    BalasPadam
    Balasan
    1. Grab Gagal tuan ya, silakan tunggu lagi nanti, insyallah ada

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami