Ahad, 22 Januari 2017

BLOG CUTI

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Di maklumkan pada hari ini tok x memasukkan mana mana item di sebabkan esok tok nak uruskan semua order anda yang di hantar semalam, semalam tu tak sempat langsung tok nak membalasnya, so, esok tok akan balas dan uruskannya semua sekali. 

Memandangkan sekarang pun dah jam 4.07am, memang tok tak sempat lah nak melakukan sebarang update....

Tapi tok serba salah pula.. jadi nak tanya la, boleh tak tok cuti dari menerbitkan item pada hari ini?

Jika ada yang kata tidak maka esok tok akan memasukkannya juga lah .


7 ulasan:

  1. Waalaikumsalam.. Hehe, silakan cuti tok.. Rehat skit.. Cuma In Shaa Allah, dlam tengah hr ni sy nak update payment utk GP, mohon tok check wassap ja na.. 😁

    BalasPadam
  2. As salam tok..sunday is family day..luangkanlah masa bersama org yg trsyg..hihi

    BalasPadam
  3. As slm tok... cuti jer tok... xde mslh pun... kami bleh tunggu..

    Brp hari pun ok tok....

    BalasPadam
  4. Tkpe tok mat, Kami semua faham krja & tnggungjawab tok.

    BalasPadam
  5. Ade gak kata tak leh cuti, ok lah, tok sedang memasukkan item sekarang, sila semak ( sambil nangis selok )

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha pon bole lh tok. Kipidap 😂😂😂👍

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami