Rabu, 11 Januari 2017

KING RMG SUPER GABAN









Kekuatan Pengasehan paling dasyat dari segala mak nenek RMG , GMG, dan QMG yang pernah keluar insyallah semua dengan izin Allah Juga, namun sesuatu yang datang itu pasti ada kegunaan dan sebab munasabab


Boleh buat loket atau cincin atau buckel tali pinggang atau juga Gelang tangan, Cadangan tok... buat 1 gelang kayu yang lebar.. dan buat 1 bingkai utk memasukkan RMG ini dan pakai di tangan.. memang cun gila. 


Item ini item yang agak mahal... takpa hari ini kita main Ribu ribu la ok.. tapi setiap benda di Blog GB yang beribu ribu ada cara penyelesaiannya . 


Kod Produk : RMGTS 9117
Bentuk : KING RMG SUPER GABAN
MAHAR : 12k Mlr

GRAB : 9k Mlr


============================================

Kita Mulakan ia dengan Bidaan sahaja insyallah 


MULA : 9.00PM ( 11 Jan 2017 ) 
TAMAT : 9.00PM  ( 12 Jan 2017 ) 

24 JAM 



****Semua komen akan di terbitkan pada 9.00pm ( 12 Jan 2017 ) *****

**Sekiranya ada yang GRAB, semua komen akan di terbitkan tanpa menunggu masa**

**ID TANPA NAMA Hanya sah Bidaan Jika Ada Di sertakan nama Gelaran**

39 ulasan:

  1. RM 330 tok(diver87)

    BalasPadam
  2. Aduhai tok...item camni..maharkan masa time gaji...kesian kan la kat kami nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tok pun tatau tuan kenapa hati tok selalu tergerak time org tak gaji .. tok tau kebanyakan gaji 25hb , 30hb atau 10-15hb. tapi tulah, kalau time dia nak masuk, dia masuk tuan.. rezeki sapa yang di takdirkan

      Padam
    2. Tahniah ayah, nampaknya kali ini ayah pemenangnya item Bid.

      Otai tjuk taring nampak

      Padam
    3. Alhamdulillah..dapat juga yg ini walaupun target yg sebenar mustika tedung..rasa kecewa juga semalam tapi ari ni dapat juga penawarnya tok..akhirnya ayah dapat koleksi manigajah yg terulung walaupun sebelum ni dapat mgt tahap dewa..







      Padam
    4. T.kasih tuan charles..dongibab!!

      Padam
  3. Bismillah.. Rm250 tok.. Cuba nasib..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Aik baru keluar semua comment. Fuh tahniah tn iblis singa

    BalasPadam
  6. T.kasih tuan faiz...😁😁😁

    BalasPadam
  7. T.kasih tuan faiz...😁😁😁

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami