Selasa, 31 Januari 2017

MANI GAJAH TERUNA















































Mani Gajah Teruna dari kelas kelas spot terbaik, lihat yang paling bawah sekali, kelihatan umpama setitis darah yang sudah menfosil di dalam sebuah permata , betapa indahnya. 

Khasiatnya yang amat ampuh dan bagus di dalam menarik minat pasangan lawan jenis kerana gajah tiada gay dan lesbian. jadi harap maklum kepada golongan ini. 

Mani gajah teruna ialah fosil mani gajah + darah gajah yang terbit dari ejakulasi pertama gajah yang teruna. Minta maaf tok tiada semasa proses ini berlaku, ini ialah apa yang di ceritakan oleh mereka mereka yang lama di dalam bidang ini . Jika di bawa kaji ke makmal sekalipun ia tidak akan menjadi darah dan mani kerana ia sudah bersifat dari cecair kepada bentuk permata. 

Umpamanya Batu Kristal... semua org tahu, pengkaji dan saintis gemology tahu ia terhasil dari air di dalam gua.. tapi kenapa bila di bawa masuk ke dalam makmal tiada ayat yang bernama " WATER" ???

MGT mempunyai energy metafizik aura di segi penarikan pengasehan.. atau bahasa mudah dan simpla ialah menarik perhatian org sekeliling untuk tertumpu kepada kita. 



Kod Produk : MGT 29117
Bentuk : MGT PURE
MAHAR : 450 Mlr

GRAB SATU SATU  400 Mlr


GRAB SEMUA 600 Mlr


SOLD OUT



Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!


23 ulasan:

  1. A'kum tok..ayah nk tanya kecubung air jin yg lepas masih ada stock dapur tak??

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt ayah, cuba request dengan mr baz kalau offline belum beli

      Padam
  2. Salam...
    Sya nk shre Tn.mawiji
    tunggu sorng lg la kn?
    .::Hempedu Pasir::.

    BalasPadam
  3. walaikum salam..tnggu sorng lg ye,tp xpe tuan tanpa nama... kita tnggu smpai esok klau xde sape nk kita 2 owg je la !

    BalasPadam
  4. Salam tuan,
    Izinkan sy join share ..
    Radhe

    BalasPadam
  5. baik tuan...
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikut tuan tuan lah tol x campor. Mr vaz akan uruskan

      Padam
  6. Tuan tanpa nama.. Klu dpt 3a sy nk juga kongsi

    BalasPadam
  7. salam sahabat, sya nk share bole

    BalasPadam
  8. dah 3 owg,, saye , tuan tanpa nama dn tuan mus ..so sye grab smua tok ,, tuan ngero ngin maaf ye dh ckup owg

    BalasPadam
  9. rsnye dh cukup korum ni.terpulanglah kepada tn. mawiji rsanye utk membuat keputuasan dn tok mat menentukn sape2 yang terawal :)
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  10. Baik tn. Mawiji.. Sy mohon nombor tn pd mr.baz ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tn.mawiji blh minta no sy pd tn.baz ya.. Sy minta dia cari no tn xada..

      Padam
  11. sye dah minta dah tp xreplay lg,,(mawi672@gmail.com)sent kat emel je la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jumaat tn.baz cuti ...
      akan sya di update ke email tn.mawiji..
      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
  12. full payment done tok utk grab smua

    BalasPadam
  13. Asslm..pagi ni sy telah terima MGT 1a, sepatutnya brg sy RMGS 1a..minta tuan punya brg hubungi sy ye..tkasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, silap hantar lah ni .. 1 dalam 100. tuan boleh hantar semula ke mr baz atau tuan empunya hantar kpd tuan

      Padam
  14. wassalam,,,mr baz dah maklumkn ..dan dia akn uruskan..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami