Sabtu, 28 Januari 2017

BADAR KURSANI




























Jika anda ingin memanggilnya Taat wali, itu terserah, kalau anda nak kata ia tok wali anda kena lah bagi ke Tok Nilai Pasaran di Terengganu ni sebanyak RM 10k... Kalau ada yang sanggup anda pun kena la sanggup haaa. gurau saja , ni gurau dalam keletihan.. lupa nak cakap. GP alhamdulillah semua dapat, yang last minit hantar nama tu tok akan pilihkan yang mana sesuai melalui istikharoh pula, usah lah khuatir .Pilihan  Allah itu tetap yang terbaik kok mana pun. 

Ini badar besi..kita sambung dengan deskripsi standardnya ya


Badar Kursani atau Badar besi... nama popular badar besi la

Jenih ni la yang org jual malah lebih mahai dari besi kursani... besi kursani kapal la.. huhu.... 

Insyallah jenis ini dalam pasaran GB taklah semahal harga standard Besi Kursani atau melebihi nilai standard kursani iaitu rm 500.. insyallah , tok cuba lah gagahkan diri bagi sama harga dengan besi kursani tadi, mana lebih bagus, dua dua bagus... mana lagi glamour, dua dua glamour, mana lebih unik?.... tengok kaler la.. mana plain , mana warna hidup..so uniknya ada di situ.

Insyallah 

*dah lama x dapat Badar besi ni tuan tuan, ni pun tok call sana sini tanya sekutu, mujur la sorang tu ada.. alhamdulillah.. stok ni pun tinggal beberapa je lagi.. barang kalau dh habis, dh xde, xde betul tau..bila susah nk dapat, jadi rare la..bila dah rare,rege nya pun tinggi la.. tapi di GB tok bg rege ni lg.. xpe, rezeki tuan2 smua,insya Allah..


Kod Produk : BKURSANI 27117
Bentuk : Batu bertuah
MAHAR :420 Mlr

GRAB SATU SATU 380 Mlr

GRAB SEMUA 400 Mlr 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami