Selasa, 10 Januari 2017

GELIGA IBU NYAWA








SOLD OUT 

Tn M. Bilal





















SOLD OUT 

Tn Gunawan Ateng



Geliga Ibu Nyawa penarikan mempunyai khasiat yang amat kuat dan ampuh sekali di dalam :

Perubatan kanser di dalam badan

Urat putus

Luka dalaman

penggunaan di atas ialah dengan direndamkan dalam air dan di minum, minum setelah batu ini berubah warna dalam masa 5 minit . 

Selain itu juga batu ini mempunyai kelebihan sembuh dengan sendiri jika ia retak di dalamnya, namun jangan di sengajakan atau ada antara ahli keluarga anda yang menerima padahnya. Kalau ia jatuh sendiri tanpa di sengajakan tadak masalah.

Selain khasiat di atas ia juga memberikan kelebihan awet muda macam tok ney, caranya batu ini di hancurkan dan di sapukan dengan air di kawasan muka, awas, jangan buat sembarangan kang dapat luka kang, melawok je..hahaha.bukan macam tu la.. tapi ia hendaklah di masukkan dalam air yang sedikit dan di sapu di muka setiap pagi sebelum mandi.... 


Kod Produk : GIN 9117
Bentuk : Geliga
MAHAR : 150 Mlr

Grab SATU SATU 120 Mlr 

GRAB SEMUA 200 Mlr





14 ulasan:

  1. As,salam tok mat. Klau diikat cincin design silver devil brape ye maharnya. Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt design tu tukang tok di Johor , kalau nak buat boleh tapi urusan agak jauh dan panjang tuan, kalau minta tuan baz klon rasanya dalam RM 300

      Padam
    2. Kenapa klon rm 300.ape perbezaannya dgn yg ori tok?
      Tq.

      Padam
    3. 1. seninya tidak sehalus yang asal
      2. Perak kini harga x macam dulu dah tuan dengan matawang kita merudum, ia pakai perak 10
      3. Pertukangan yang berbeza

      Padam
    4. Baik lah tq tok mat.jika saya berkenan untuk yg ori brape maharnya & berapa lama tempoh untuk disiap kn bgi design silver devil Dan design viper.

      Padam
    5. pegi balik semua , kita amiklah dalam masa 3 minggu tuan. dan kos yang ori la dalam RM 450.

      Kalau yang tak ori dalam 300 , 1 mgu insyallah siap. tapi hasil buatannya tak sekemas di Johor

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami