Rabu, 25 Januari 2017

BESI KUNINGAN






SOLD OUT
Pokcik Aesalno
















SOLD OUT
Tn Lykan 
























































SOLD OUT

Tn Awan Zik






Item RARE Keluar dah

High Grade... High Quality


Warna pun nak macam emas dah... kuningan bukan tembaga ya tuan tuan, kuningan ni lekat magnet dan di gunakan dalam macam macam tujuan

Di pasakkan ke dalam badan 

Di pasakkan ke dalam parang, keris , pedang 

Di pasakkan di hulu parang, pedang, tongkat

Di Jadikan permata kena kulit pemakai

Pemberat pukulan


Kalau di atas ni memang nyata lah ada yang buat, kalau bab perisai badan, ada yang kata boleh tapi tok tak rasa boleh.... 

Ada yang kata batu ni kebal Umum, ya tok mengakui Batu Ni Kebal Umum, jika di hiris batunya ia tidak akan lut, kebal api, jika di bakar tak jadi apa melainkian hitam ja kot, jika di cucuk jarum, bengkok jarum di buatnya...alhamdulillah 


Besi kuningan mempunyai pasaran yang agak meluas dan harganya boleh tahan, tahun 2012 ke bawah dunia mistik Melayu menyaksikan Blog Blog mistik lama ( lebih lama dari GB ) ia di maharkan minima RM 7777.77 dan maksima RM 25555.55 .. ada org beli?....... ada..sapa kata takda... Rezeki masing masing, jika anda beli di sini pada mahar di bawah dan jual semula nilai macam tu, siapa cakap mustahil?...... bukans emua org tahu kewujudan blog GB ni.. cuba tanya newbie yang baru di sini..... sebelum ni depa tau tak blog GB sudah ada di alam maya selama 4 tahun?..... 

Jadi jika anda membeli di sini dan meniagakan semula pada nilai di atas... silakan, tiada siapa marah pun.. ia atas persetujuan, terpulang kepada anda, anda boleh jual mahal, lagi bagus kepada tok, anda akan datang membeli lagi dan terus berniaga.. 

Kuningan amat sesuai bagi mereka di dalam bidang penguatkuasaan :

Polis

JPJ

SPRM

Imigresen

Kastam

Bandaran

Dll



Tak perlu benda lain, insyallah cukup berasbabkan item ini insyallah... Allah punya kuasa

Kod Produk : BK 23117
Bentuk : Kuningan
MAHAR :150 Mlr

GRAB SATU SATU 130 Mlr

GRAB SEMUA 500 MLR



13 ulasan:

  1. grab 3a....muhd.Harithah Brunei

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. Payment done.. Detail dah wassap na.. ;)

      Padam
    2. w.salam wbt tuan lykan, jazakallah

      Padam
  3. Balasan
    1. Status: Successful
      Reference number: 3962114239
      Transaction date: 27 Jan 2017 22:12:33
      Amount: RM150.00
      From Account: 160072447710 BIS
      To Open 3rd Party Account : 551016691626
      3rd Party Email Address : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
      Account Holder Name : MY GEMSTONE
      TransactionType : Open 3rd Party Transfer

      maaf tok lambat update payment/.

      Padam
    2. Terima kasih pokcik alhamdulillah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami