Khamis, 5 Januari 2017

GARUT MENAWAN GRADE SUPER







AKIK GARUT MULTI WARNA 

Pernah keluar di blog dulu, tapi tok lupa nama khusus dia, maklum sajalah selama kita berniaga tok pernah meniagakan 2011 spesis batu dari 2 keluarga besar di dalam dunia dan post blog ini pun sudah hampir 8000 Halaman. 

Maka Tok ambil nama kebanyakan org kenal sahaja


Setanding dengan Akik Macan yang glamour di indon tu, lihat..akik pun boleh glamour beb.. sebab peniaga bersatu.. ni tak.. tengok trend je banyak. tgk org jual MG laku, pahtu sibuk la jual gak sampai bersepah , aduii laa.. mcm kes pisang goreng la... Indon ni lain, drg memang sebangsa dengan kita, tapi Kepala Otak dorang Bijak sikit walaupun negara drg tak maju.

Akik Garut ni pernah glamour dulu, yang glamourkan ialah orang Indon Jugak la. Orang kita pun terikut.... It's about apa tau?..... Larisss Lajakkkkk...... Di sebut dan disebut dan akhirnya kita menerima.... ia sama dengan isu " Mana ada beban, Lain kali tanya la duluuuuuuu "...... disebut berkali kali dan Ramai yang boleh menerima. Ini di panggil Didik Minda bawah sedar, Ahh... sudah la.. tok bukan pakar psikologi dan x layak membincangkannya, cukup ada utk tok guna dah la kan hahhaa...

Ok insyallah akik ni berkeupayaan di dalam :

Kerezekian

Jenis Rare Habis. Ini u All g cari di kedai Gems... Tobat takda aih... 

Perubatan Tradisional ampuh dengan izin Allah Swt


Kod Produk : GB12 141216
Bentuk : Geliga
MAHAR : 200 Mlr


GRAB PADA nilai 150 Mlr

4 ulasan:

  1. Holohh.. Geramnya tgk item2 rare sj tok..tpi apekn daya..mampu tgk j lah haa..awl2 tahun katakn..:-D

    BalasPadam
  2. Awai bulan ni semua item2 rare tok mat bawak kluaq..menangis dok tgk.. 😭😭😭😭

    BalasPadam
  3. Pengsan kita bang...makin cun item2 tok keluarkan but kena bersabar... belum ada rezeki lagi...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami