Isnin, 23 Januari 2017

GUCHMANI HIJAU






























Ini ialah Geliga Ular cinta mani Hijau dan berpengaruh di dalam :

Kelebihan Penarikan kerezekian bagaikan Neodymium Magnet 

Memudahkan Urusan Kerezekian



Kenapa tok berkata sedemikian?.. kerana ia mempunyai aura Hijau dan bewarna hijau , metafiziknya sendiri menjelaskan ia mempunyai penarikan kerezekian terbaik .

Semua rezeki datang dari Allah... Benar... tapi bukan dengan duduk saja dan bukan dengan duduk saja memegang batu geliga. 

Pernah anda berusaha kosong tanpa asbab apa apa barangan Yang Allah Cipta.,,,... anda usaha sekerasnya namun belum sapia rezekinya kepada anda?... 

Dan pernahkan anda melihat orang yang usahanya kecil namun hasilnya agak KERAS dan berbisa?....

Jika anda tanya kepada mereka apakah rahsia mereka...... NANTI dulu.... bayangkan mereka itu ialah diri anda... dan ada org datang bertanya apakah rahsia anda... adakah anda akan bercerita?....Selain anda hanya tersenyum


Apa Apa sahaja dari item Ular cinta mani , insyallah mampu memberi kekayaan kepada manusia dengan hanya sedikit usaha yang kecil...Tapi beringat... DOA tetap penting... kedua baru usaha...

Item begini..ramai orang tidak faham.... mereka anggap ia syirik dan sebagainya... syirik apa... kita sembah batu ka?.. ada kita ambik batu duduk depan kita dan kita niat sujud ke batu atau kita anggap Batu lebih berkuasa dari Allah?

Ambil 1 helai kertas dan tulis Alif Lam Lam Ha... letak depan dan kita sembah kertas tu... syirik tak?... Syirik oiii... tu la, kecik kecik tanak belajaq pandai... masa kelas Fardhu Ain tuang kelas hehehe... Sebab bukan macam tu kita menyembah Allah.. tu namanya menyembah Kertas... 

Bila kita masuk interview.. tau pula kulum coklat Hack atau Mint.. takut mulut busuk.... Tau pulak pakai minyak wangi takut bau badan, tau pulak pakai deodorant takut ketiak berbau hangit.... Ini semua usaha.. usaha agar orang suka dengan kita, betul?... usaha untuk kita berjaya dalam temuduga itu ..betul?.... So.. kalau anda percaya benda tu semua boleh mendapatkan anda pekerjaan tanpa BERINGAT nak dapat tak dapat Allah punya Urusan..Maka Anda SYIRIK... Syirik ni ada 2 jenis, syirik kecil dan syirik besar.. Apa dia dua ni?.. tu kena belajar lah, cari ustaz ugama, tok ni ustaz Mistik... Ustaz tu bahasa Arab Bermaksud Guru.. Dulu tak nak belajar bahasa arab hehehe. Aku ni pun pasai bini tau bahasa arab sebab tu aku tau hahahah... 

Jadi pemakaian batu permata ni salah ka?..... 

Ya..Salah kalau ingat batu ni tuhan, kalau ingat Batu ni lebih berkuasa dari ALLAH..itu SALAH... ITU SYIRIK....

Tapi Kalau Kita anggap..atau kita belajar atau ada la belajar secubit ilmu Allah .... Bahawa kita KHALIFAH... kita pemimpin.. apa salah ka kalau anda menjadikan , mempergunakan, memperalatkan benda benda ni semua untuk keperluan anda atas IZIN ALLAH?... untuk memudahkan urusan kita... sebagai salah 1 USAHA kita , benda ni semua , batu ni semua siapa cipta .... IBLIS ka cipta?... setan ka cipta?

TIDAK....

Allah yang cipta... 

Apa Allah akan cipta rubbish ka di atas muka bumi ini?

Atau untuk di gunakan Khusus Buat HambaNya yang dia kasihi....?


Anda nak terikut dengan agenda dajjal yang sengaja nak merosakkan akidah atau anda nak merosakkan keimanan kepada Allah?...

Semua ni agenda Dajjal... Off course Apa Allah cipta untuk kita... untuk Hamba DIA... sebab dia sayang Hamba Dia.. cuma , Hamba Dia saja Tak Boleh pikir walau dah di bagi Otak tahap Hyper dari mana mana makhluk yang pernah dia cipta...tapi manusia tetap tak boleh menggunakannya dengan sebaik mungkin. 

Apa salah guna Batu?... Tak salah kalau kita guna akal kita dan Combine kan dengan Ilmu Ugama kita ada..

Sebab tu... nak belajar main mistik..ilmu ugama kena ada ..bukan buta tuli saja main redah... silap haluan, silap jalan..kita sesat. 

Paling utama..IKTIKAD kita... Main batu geliga UNTUK Usaha... bukan nak harapkan geliga tu lah bagi kaya... nak bagi kaya lagu mana kalau kita tak usaha.. ia cuma memudahkan urusan sahaja. Dah Allah kata lagu tu.. rujuk lah kitab...

Harap Faham


Kod Produk : GCMANI 15117
Bentuk : GUCHMANI HIJAU
MAHAR : 300 mlr

GRAB SATU SATU : 280 Mlr

GRAB SEMUA : 380 Mlr


ALL SOLD OUT 

Tn A-Amie Ali

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan berjaya grab semua

      Padam
    2. T ksh tok,sy nk daftar skali gp,bayaran bersama lepas tgh ari tok,nti sy whatsapp tuan baz

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Payment done western union,butiran da di whatsapp pada tok dan tuan baz

      Padam
    5. Insyallah puan nor fauziah,akan sy beritahu...

      Padam
  2. Syg..lambt buka gb tok..grab 1a tok..andai 1a di grab orng dulu..sya grab 2a tok..klau dua dua dah kene grab jgak...grab stock dapur tok.klau tu pon..kene grab jgk..hahaha...melepas smua..

    BalasPadam
  3. Tuan Amie ali sudah grab semua tuan tuan

    BalasPadam
  4. assalamualaikum, stok dapur ada?
    terima kasih

    BalasPadam
  5. Untunglah saper yg dapat..sebelum ni ayah dapat pun kecil dari duit 5sen rm400 hurmm..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami