Sabtu, 7 Januari 2017

LOKET LEKLAI PELANGI








Loket Leklai.

Tempahan Khusus Dari sebuah daerah di Utara Thailand melalui Saranan Seorang sahabat yang amat mengenali suku sakat budaya Thailand dan kelebihan item di sana. 

Insyallah Kebal dari peluru di tembak tidak meletup..

Cakap banyak tak guna.,.. kita teruskan


Kod Produk : LOKET LP 5117
Bentuk : Loket Leklai
MAHAR : 200 Mlr

GRAB : 150 Mlr




==============================


Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603

Paypal : limbunganmayasdnbhd@gmail.com

Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!


13 ulasan:

  1. Cantiknya loket leklai ni..lawa kalernya...tok,dkt tgh leklai tu apa..mcm biji2 tu tok???

    BalasPadam
  2. Torbaik....

    As slm tok.. GP bila tok dpt buat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah dalam bulan jan hujung

      Padam
    2. Insyaallah.. sy nak book 2 nama.. tq tok

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. perisai sihir, anti sihir..

      Mana mana item batu kaler hitam memang anti sihir.. mana mana bangsa akan cakap benda yang sama

      Padam
    2. Assalamualaikum tok.. Tuan mohd sharom dah buat payment ke x tok?.. Dah lbih 12 jam ni.. Klau belum sy nak grab.. ;)

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Assalamualaikum tok.. Td sy dah tnya Baz.. Blum ada payment.. Jd sy grab dan dah buat payment tok.. Maklumat payment dah maklum pd Baz..;)

    BalasPadam
  6. Salam, macam mana nak tau harganya berapa tok ? Maaf saya newbie .:)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami