Selasa, 31 Januari 2017

GELIGA PUTERI RATNA SARI







































SOLD OUT
Tn Fadhlul Fathil



Alhamdulillah di dalam banyak banyak perolehan yang di berikan Puteri Ratna Sari ini ialah antara item kerezekian dan insyallah di gunakan di dalam kelebihan Penghadang dari sihir dengan izin Allah SWT

1A mampu di masukkan isian Kasyaf , ingat tok ulang semula isian kasyaf bagi mereka yang sudah ada ilmu kasyaf namun belum penuh kasyaf, haaa ingat senang nak kasyaf. caranya sama macam Halaman semalam yang keluar tu. Kos Isian ialah Rm 50 ( kalau nak isian kasyaf ) 

Ada ramai orang belajar kasyaf , dah bertahun dan jutaan zikrullah, tapi tak juga kasyaf.. ada kesilapan di situ... Ibarat beli kereta, asyik tuang aje minyak petrol tapi tak start start.. atau dah pandai start tapi minyak hitam pula tak bubuh... ibaratnya lah. 


Kod Produk : GPRS 29117
Bentuk : Geliga Puteri Ratna Sari 
MAHAR : 60 Mlr

GRAB SATU SATU 50 Mlr

GRAB SEMUA 90 Mlr


16 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Saya grab semua. Kalau confirm saya dapat, saya akan terus buat payment :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab dah ada yang grab satu satu tuan, kalau tuan nak grab semua, pastikan ulasan tuan yang pertama sekali

      Padam
    2. 2a tu saya tengok tak ada yang grab dalam ulasan. kalau tiada yang grab, bagi saya je :D

      Padam
  3. Salam, payment done for 3a at 6.49pm tadi. Tq ya

    BalasPadam
  4. Assalamulaikum...1A masih ada ke Tok..kalau ada saya grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan,

      1A masih ada silakan

      Padam
  5. Assalamulaikum Tok...Payment done..Alhamdulillah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami