Rabu, 11 Januari 2017

MANI GAJAH SUPER














































Tok campur campur sahaja yang dah matang dan yang masih muda, muda pun muda pada rupa paras, energy pengasehannya sama sahaja.. maklumlah selera orang tak sama, ada yang nak kalar putih ada yang nak kalar coklat sikit .. ikut mata masing masing , dari mata turun ke hati 


Kekuatan Pengasehan yang lebih dari RMG, GMGB Dan QMG insyallah. 

Pakai Buat cincin siap sedia berkhidmat... pakai benda macam ni still kena mengayat juga, harap perempuan nak mai peluk memang takda la barang macam tu 



Kod Produk : MGSUPER 9117
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : 300 Mlr

GRAB SATU SATU 250 mlr

GRAB SEMUA  400 mlr

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami