Sabtu, 7 Januari 2017

RAJA MANI GAJAH
Raja mani gajah terbaik tahun 2017... hujung tahun dan awal tahun ini amat mencabar bagi semua pelanggan tok bukan?... alhamdulillah sebenarnya tok sendiri pun tak tahu kenapa boleh jadi begitu walau kita faham di awal tahun lah banyak benda nak kena di lakukan... 

Itulah yang di namakan sebagai dugaan .... sebagai contoh sebelum sebelum ini ad apeluang yang hadir.. time dia hadir tu lah kita sibuk dan sebagainya dan akhirnya terlepas peluang itu, bila di tanya kali kedua, peluang itu sudah tiada kedua dan ketiganya.. Allah... itu lah ujian.. ujian hati, jiwa dan iman serta akal manusia. 

Pilihan tetap 1... setiap pilihan ada pro dan kontranya. dan setiap pro dan kontra itu ada kelebihan dan kekurangannya dan setiapnya sudah tentu bersebab. Maka itulah ia takdir. 

Sesebuah takdir itu ialah ujian ke atas hambanya yang beriman. ujian ini keputusannya samada ke syurga atau ke neraka. dan Pro dan kontra ini setiapnya ada kedua pilihan ini . samada pilihan kita A atau B... keduanya ada jalan untuk ke syurga atau ke neraka. 

Item RMG ini sudah lama popular di dalam blog GB, bukan kecil bilangannya sejak pengeluarannya di dalam blog GB semenjak 2012. Namun kerana kuantitinya yang sekejap muncul sekejap hilang , urat dan rupa parasnya pula menjadi rebutan. 

Alhamdulillah jenis RMG di atas ialah jenis RMG yang paling terbaik semenjak bulan Jun 2016 di mana urat dan warnanya amat memikat serta terbaik semenjak itu. 

RMG ialah Raja Mani Gajah, mendapat nama jolokan ini kerana 1 ketika kita di GB mempunyai 3 jenis mani gajah yang di gelar RMG, QMG dan GMGB. RMG jenis paling keras dari QMG, warnanya lebih jelas dan urat dalamnya lebih jelas sebagai sebuah batu fosil mani gajah. Auranya lebih memukau kalbu bagi sesiapa sahaja yang memandangnya 


RMG mempunyai kelebihan :

Pengasehan peringkat tinggi dengan izin Allah SWT

Baik untuk lelaki dan wanitaKod Produk : RMG 5117
Bentuk : Raja mani gajah
MAHAR : 450 Mlr

GRAB SATU SATU 300 Mlr

GRAB SEMUA 800 Mlr

2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami