Jumaat, 27 Januari 2017

BARANG REZEKI





SOLD OUT
Yasmin

















SOLD OUT
Tn fairus


Kalau tok cakap banyak, sat g tok caj kos konsultansi tok pula.. kos konsultansi tok saja dah Rm 80 haha, gurau deh. 

Ini item kerezekian, bagus bagi mereka yang memerlukan namun tidak mampu di dalam mustika yang tok keluarkan lepas lepas. insyallah


Jangan pandang ia lekeh.. niat tok tak lekeh.. ia batu..bukan ikan mata merah atau sayur layu. Dah pakai baru tau sejauh mana keikhlasan tok membantu 


Kod Produk : GB5 23117
Bentuk : Barang Rezeki
MAHAR : 60 Mlr

GRAB SATU SATU 50Mlr

GRAB SEMUA : Tidak di tawarkan


GRAB SEMUA tak di tawarkan maksudnya ia nak memberi peluang kepada semua org..bukan kepada 1 org sahaja.. 

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. staff tok sahaja cuti, tok mana ada cuti tuan, cuti tok berdasarkan kepada kata putus pelanggan

      Padam
    2. Ala tok.. kami faham tok.. semua org perlu rehat n cuti........

      Padam
  2. Salam, tok harganya berapa ? macma mana saya nak tau harganya tok ? maaf saya newbie :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM 50 kalau tuan buat bayaran dalam masa 12 jam dengan GRAB, RM 60 kalau tuan ingin lakukan bayaran dalam masa 7 hari dengan Lock Deposit.

      Padam
  3. Bismilah. Tok saya grab ya.

    BalasPadam
  4. Macam batu naga awan, cantik batu permata ini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila lah batu naga awan nak keluar lg ni...limited edition

      Padam
  5. Salam tok. Payment done.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Salam tok..baru terbaca.. Tuan yasmin yg grab dlu ea tok..maaf..klau a2 milik dia..payment sya..hold untuk item laen ea tok..maaf.

    BalasPadam
  8. Terkadang kadang...tersilap, terlepas pandang...biasa la tu tn compressor. Melepas barang idaman, itu yg stress tuu..

    BalasPadam
  9. Dengan apa yg dibaca komen2 diatas item 2A sepertinya masih belum berpunya atau adakah sya salah faham.hehe

    BalasPadam
  10. GRAB 1A KALAU BELUM BERPUNYA...
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami