Selasa, 31 Januari 2017

GELIGA ASHIF BHARKIYA






SOLD OUT 
Tuan  1 2 Silver


















SOLD OUT
Tn Mohd Sharom



BIODATA 

Nama Permata : Geliga wulung
Asal : Kerajaan Terbesar Jin
Pemberi : Syed Hj Ashif Barkhiya @ Ashif Barkhiya

Kenal?...

Ia adalah antara Bangsa jin yang masih ada semenjak Zaman Nabi Sulaiman A.s dan kini sudah memeluk ugama islam yang di bawakan Nabi Junjungan kita, nabi Muhammad S.A.W. Jika ia bukan pemberian beliau, maka sepertinya tok sudah menfitnah 1 makhluk bernama Hamba Allah. Maka ini bukan fitnah, ini adalah kenyataan sebenar.

Apa yang menjadi tanda soal ialah mengapa diberikan permata ini kepada tok untuk di maharkan , wallahualam bissawab, dan ia hanya boleh di miliki muslim sahaja. Minta maaf tok bukan nak perkauman , dah permintaan dia nak buat mcm tu. item lain ada lagi tuan tuan yang bukan muslim, usah khuatir , insyallah, Allah tu adil.

Dalam seminggu ni tok sedang mengamalkan sejenis ilmu yang melibatkan nama beliau, untuk tujuan apa, itu urusan Tok. Dan amalan itu mesti di lakukan selepas asar sebelum maghrib, so malam tok free  boleh update blog dan game hah.

Cuma disampaikan " jika ia tidak sampai kepada orang yang di maksudkan , maka kamu masih akan berjumpa aku lagi untuk diberikan hinggalah ia sampai kepada orang yang ku tuju "..

Wallahi... ke ada di antara korang ni dok amal ilmu apa apa ni?... khusus ilmu perang la. sebab bangsa jin jenis ni dia takkan bagi apa apa yang tiada kepentingan di dalam ugama.

Belum sampai nampaknya ke org yang di maksudkan beliau

Kod Produk : GAB 29117
Bentuk : Geliga
MAHAR : 250 Mlr

GRAB SATU SATU 220 Mlr 

GRAB SEMUA 400 Mlr


11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda...payment done...bulih check WhatsApp na...Terima kasih...

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih ya tuan

      Padam
  2. Balasan
    1. Assalam Tok..mohon payment masuk selewatnya lewat mlm ni..tgh ad koje..tq tok

      Padam
    2. w.salam wbt tuan Sharom, silakan

      Padam
    3. Tok payment sy dh tf rm 120..lg rm 100 sy nak g bank in td,mesin nya tgendala Tok..esok sy msukkan balance Tok..maaf tok

      Padam
    4. Payment done utk balance nya Tok..alhamdulillah

      Padam
  3. Kaler hijau melambangkan kerezekian ditambahkan pula khasiatnya yg tersirat huhu memang bertuah la korang dapat barang ni..terbaik dari ladang geliga bunian!!👍👍👍😁😁😁

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami