Rabu, 25 Januari 2017

MANI GAJAH SUPER




































































Mani Gajah Super... Item lajen yang dulunya tok perolehi dari Sekutu, tapi di sebabkan dah lama x p Kelantan, maka tok dapatkan sendiri sahaja ikut lah apa depa nak bagi sebab tu lah tak selalu ada, kalau barang sekutu atau barang bermodal, nak adakan hari hari pun boleh.. tapi di GB.. ikut apa depa nak bagi. 

Mani Gajah Super.. makin di tenyeh jari makin kesat sampai berminyak di rasakan di jari.. lidah gerak tak kalau testh... maaflah tok tak test jenis ni.. sebab kalau tok test mau mau 1 gram tok nak jual rm 50k... tapi tok x nak mata tok ni terkatup dek tamak haloba... Alhamdulillah cukup lah dengan apa Allah Bagi pada tok selama ini dan terima kini

Mani Gajah Super ni kelebihan dia Super dalam pengasehan, Alhamdulillah pakainya kena atau takmkena kulit tadak masalah. 

Cakap banyak x guna, sama saja peginya.


Kod Produk : MG23117
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : 450 Mlr 

GRAB SATU SATU 300 Mlr

GRAB SEMUA 800 Mlr




5 ulasan:

  1. salam tok,

    kalau ada lagi item nie, izinkan saya grab 1a.

    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih tuan, tiada siapa yang GRAB , semuanya masih ada, silakan yang mana tuan mahu

      Padam
  2. saya GRAB 1a, tok

    -saiful-

    BalasPadam
  3. payment done ke encik Baz. tq

    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done ke?... adakah tuan bertanya atau tuan menyatakan ia sudah di jelaskan pembayaran?..

      Belum ada sesiapa bayar item ini, jika tuan mahukan tuan boleh jelaskan pembayarannya ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami