Ahad, 8 Januari 2017

QORIN SYEIKH QODIR









Item ini Di berikan oleh Qarinnya Syeikh Qodir Al-Jailani sebagai medium multifungsi dan jenis ini bukan jenis yang mampu di duga dan di uji akan kelebihannya, insyallah 

Belum di suluh warnanya hijau, selepas di suluh warnanya biru.. lillah.. lampu yang kami pakai ialah lampu meja budak study tu, ya... yang RM 80 tu lah.. 

Tok nak buat Bid sembunyi.. alah macam kita buat lah... 

Letakkan nilai bajet anda yang anda mampu ... Kalau nak GRAB silakan pada nilai yang tersedia., tapi kalau nak cuba nasib insyallah silakan

Komen anda akan di buka pada jam 12 Malam ini ya.. jadi harap bersabar dan mampu menanti sehingga di saat itu, anggaplah ia sebagai sebuah keputusan peperiksaan

MULA : 12.00pm
TAMAT : 12.00am ( 9 Jan 2017 ) 

12 Jam Sahaja


Item ini di gunakan di dalam ikhtiar kerezekian

Menundukkan musuh ( manusia ) 

Penumbal balik sihir dengan berkesan

Menundukkan binatang dan jin 

Perubatan bagi kedai yang terkena sihir, individu yang terkena sihir

Mengubah personaliti negatif kepada positif jika di pakaikan kepada mereka

Meletakkan mood dan perasaan seseorang kena pada tempatnya... its means ... bagus buat yang baran sesuka hati dan x kena pada tempatnya



Kod Produk : GB4 3117
Bentuk : Permata Unik
MAHAR : 2000 Mlr

GRAB 1500 Mlr







Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603

Paypal : limbunganmayasdnbhd@gmail.com

Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!

42 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sy bid... tp mungkin jauh dr jangkauan.... kemampuan sy.... 160

      Padam
  2. Aduhai salehaa...hanya mampu menikmati canteknya ajer..tak dpt nak join bidding...sedih

    BalasPadam
  3. Assallamualaikum tok
    Wah...mantop...
    Ni special utk otai otai gb...ni
    Aduhaiii...saliha...
    Aduhai saleha...

    BalasPadam
  4. Semua bid yang anda sasarkan sudah ada dalam simpanan draft, sebagai pemegang amanah tok takkan revealkan berapakah nilai tertingginya..kita tunggu jam 12malam ini ya

    BalasPadam
  5. tumpang tanya berapa kali boleh bid tok ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat yg tuan mampu dan target tuan.

      Padam
    2. Selalu pelanggan2 akan letak sekali sahaja mengikut bajet mereka.dan dalam kemampuan mereka. Di sini siapa yg paling tinggi akan dapat.

      Apa yg boleh tok jelaskan di sini. Bid ini semakin rancak kini.

      Jam 12malam kita tgk siapa pemenangnya

      Padam
  6. Sekiranya ada yang GRAB semua ulasan akan di pamirkan terus tanpa menunggu detik 12 malam

    BalasPadam
    Balasan
    1. Komen hanya boleh sekali ka tok..

      Padam
    2. dok aih ayah, boleh boh kalau nak boh kali kedua di rasakan dalam bajet

      Padam
  7. Balasan
    1. Tahniah tuan Nusantara... 1 minit sahaja meniti ni tuan, apa pun tahniah kerana berjaya

      Padam
  8. Alhamdulillah, syukur..terima kasih tok..payment esok pagi yer tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum, tok, payment done..detail dah send pada baz..terima kasih

      Padam
  9. Balasan
    1. Opss ayah.. Tuan nusantara menang bid ini . utk ayah ada stock dapor ya

      Padam
    2. Takpelah tok,ayah ingat selepas waktu pembayaran jika tkda komen payment done selepas 12jam kita boleh grab item ni..ayah dh beritahu kt baz payment tu ayah settle item yg lain...t.kasih..

      Padam
    3. bukan apa ayah, tuan nusantara adalah otai paling terlama di dalam blog GB ini lagipula beliau sudah berjanji.

      Padam
    4. Terima kasih tok..semoga Allah sentiasa merahmati tok..kepada tn. Syam, saya mohon maaf sebab x dapat nak lepaskan item ni..lama sungguh menanti ia hadir..maaf ya..

      Padam
  10. Terima kasih tn Fairus dan tn Boyak.. :)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami