Khamis, 19 Januari 2017

KECUBUNG PUTERI KAMARIAH









































SOLD OUT 

Tn Fairus Compressor



















Yang ini asli dari Puteri Kamariah dari Kerajaan Linggiu., Bukan sekadar tok nak ingat kat dia ka, rindu kat dia ka lalu tok boh nama dia, tidak. Ini pemberian beliau alhamdulillah

Kecubung Puteri kamariah memang dah lama terkenal dalam blog

Selain Harganya yang Mantop di GB, Urat dan warnanya juga tidak kalah dengan pesaing pesaing di luar sana. 

Malah Kehebatan asbabnya juga kekal semulajadi tanpa di pegang oleh mereka mereka yang tidak pernah menyamak tangannya. 

Perolehan melalui alam ghoib berugama islam, di tarik org islam, dan di canai org islam... apa kelebihannya...... sekurangnya org islam sebelum memulakan sesuatu ia membaca bismillah dan selawat... terutama bahagian mencanai ler... kang tengah canai kena jari terpotong jari, naya saja... sebab tu tukang canai ni sebelum start mesin, paling tak... bismillah tetap terpacul di bibirnya. 

Kesuciannya terjaga alhamdulillah


Kelebihannya ialah :

Penaik wibawa dan aura pemakai


Bila tok sebut wibawa ni tuan tuan... kena paham, tu tajuk BESAR.. wibawa ni bermaksud di dalamnya Penunduk, Penyegan, Org Hormat, di segani , Di muliakan, di Sanjung , Org kasih , org tua tua ni kalau dah kasih, tak mustahil dia ajak buat menantu ... Itulah Huraian wibawa.. besar dan dalam maksudnya... Jangan melihat wibawa tu cuma 1 perkataan ringkas sahaja ya. 


Kod Produk : KPK 18117
Bentuk : Kecubung Puteri Kamariah
MAHAR : 90 Mlr 

GRAB SATU SATU 70 Mlr 

GRAB SEMUA 200 Mlr


===============================

Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!



9 ulasan:

  1. Grab 2a payment saya pada 9pm tok confirm ..details akan wassup pada tuan bazz dan akan di tulis dalam blog payment done tq tok muda

    BalasPadam
  2. Maaf tok saya tak jadi grab mintak maaf banyak2...saya ambil item lain tok dah wassup tuan baz..maaf tok kat sekali lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan maaf di terima, mr baz tak dapat membalasnya tuan, dia out station ada tugasan penting selama 4 hari ya

      Padam
  3. Grab 2a. Harap ada lagi item nie. Tq

    BalasPadam
  4. Salam, payment done for 2a done at 11.28pm tadi. Tq ya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami