Khamis, 5 Januari 2017

BATU LELEH






SOLD OUT
















SOLD OUT







TAK SESUAI DI test pakai senapang angin, Kiyai di Thailand memberitahu jenis ini hanya untuk test pakai senjata API sahaja

Rahsia kekuatan Dari Adrenaline ( bahasa moden )  

Rahsia Adrenaline ini bukan sahaja di sebutkan di dalam kisah orang mampu mengangkat benda berat malah baru baru ini di FB di viralkan gambar seorang lelaki yang di tembak di kepala dan peluru hanya menembusi kulit namun tidak menembusi tengkoroknya. Kejadian ini berlaku di Syria jika tidak salah tok. 

Kerana itu menguji barang kebal darurat tidak boleh di rencana dan tidak boleh dengan senjata tidak berbunyi atau mudah kata yang nak di uji sudah tahu ia ingin di uji. Itulah rahsia dan kelemahan kebal darurat.

Kebal bukan untuk jadi superman di mana duduk depan depan dan menghalang Peluru.. bukan kebal itu yang di maksudkan di dalam ilmu melayu, tetapi kebal ini di gunakan untuk kemudahan melarikan diri di tengah padang terdedah yang pesat dengan peluru terbang dan jika terkena pun insyallah 1-2 biji peluru yang mana masih mampu di tahan kekuatan kebal walau pun kebal umum... Sebab tu barang kebal umum sekalipun ada hadnya nak test..bukan boleh test hari2.  Boleh tak boleh ini berdasarkan kepada pemegangnya.. Kali pertama nak tembak, mesti menggigil, gementar, dan bila berbunyinya pistol yang di uji akan tersentak dan kebal akan bertindak menguatkan kulit pemilik... kalau dah 1-2x tak lut, kali ke-3... apa perasaan pemilik?.. yakin, yakin tak jadi apa apa.. tapi di peluru ke 3 tu lah kebalnya tembus...kerana perasaan adrenaline ini sudah tiada. 

Batu leleh boleh di ketuk dan di masukkan ke dalam kulit , 1 biji ini boleh di tanam kepada lebih 6 orang di dalam kulit mereka ketika peperangan. Ingat.. sesuatu yang Allah cipta itu ada kegunaannya, dan jika sekiranya berlaku , jangan banggakan batu ini tapi ucapkan lah Alhamdulillah kerana Allah menyelamatkan anda..,barulah diri anda tidak termasuk golongan yang syirik


Kod Produk : BATU L 3117
Bentuk : Batu Leleh
MAHAR :60 Mlr

GRAB Pada Nilai 50 Mlr

GRAB SEMUA pada nilai 80 Mlr sahaja


16 ulasan:

  1. Masukkan ulasan anda...grab semua.....nasharudin

    BalasPadam
  2. grab 2a tok

    BalasPadam
  3. grab 2a tok

    BalasPadam
  4. Grab smua tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. x dapat tuan, sebab dah ada yang grab atas satu satu, kalau tuan org pertama type grab semua, maka org lain x boleh grab lagi ya.

      Padam
  5. jadi sapa dapat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan Ngero Ngin mula Grab satu satu, maka GRAB semua terbatal... dia macam ni, kalau nak grab semua ni...

      Jangan ada yang dah grab satu satu, kalau ada 5 item. salah 1 dah kena grab... mcm mana nak GRAB semua, kecuali Tuan Ngero Ngin ubah GRAB dia kepada BATAL maka GRAB semua yang pertama tu berjaya... Tapi kalau TUan Ngero Ngin Tulis Pula Ulasan GRAB SEMUA maka item akan dapat pada dia semua.

      Base on sapa yang GRAB awal sekali... yang awal sekali otomatik ada 2 pilihan samada nak grab 1 atau nak GRAB semua... kalau tuan nak, boleh pakat dengan Tuan Ngero Ngin bayar sikit dekat dia ka apa ka.. dan beliau GRAB semua.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami