Selasa, 24 Januari 2017

KAYU CINTA MANI







































SOLD OUT
Tn Charles Teo


















SOLD OUT 
Tn CFU



















SOLD OUT
Tn Fadhlul Fathil



Kayu cinta mani darat.


Banyak fungsinya 

Unik kegunaannya bersamaan dengan rupanya 

Untuk item rare, usah kita cakap banyak la deh 


Pengasehan 

Pemanis

Penunduk Ular dan manusia

Pelarisan niaga 


Dan Tok ajarkan untuk pakai sebagai minyak pemanis wajah , masukkan ia ke dalam minyak zaitun selama 21 hari dan di masukkan 5 biji beras ( boleh campur item lain etc mani gajah )  dan di pakai sama dengan minyak pemanis lainnya. untuk ini tiada ayat, baca bismillah dan selawat dan niat. Ia untuk pemanis


Buat mereka yang kerja dalam hutan, cuba lah, tok cabar anda.. bawak ke dalam hutan buat kerja, kalau jumpa ular tok pulang semula wang anda, jaminan wang di kembalikan sepanjang hayat selagi ada hayat anda dan hayat tok muda. 



Kod Produk : KCMANI 23117
Bentuk : Kayu cinta mani darat
MAHAR : 150 Mlr

GRAB SATU SATU 110 Mlr 



GRAB SEMUA 400 Mlr


13 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment Done , Details Wup Mr Baz

      Padam
    2. Terima kasih tuan Charles, semoga di permudahkan urusan tuan

      Padam
  2. Assalamualaikum, maaf tok nak tanya....kayu ular cintamani ni sama macam guchmani?
    Tq

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. w.salam wbt tuan, alhamdulillah, moga urusan tuan di permudahkan dengan izin Allah

      Padam
  4. Salam, payment done for 5a at 9.07pm tadi. Tq ya

    BalasPadam
  5. Salam tok, jika kayu ni dipotong kpd beberapa bahagian, khasiatnya akan terjejas tak? Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. tidak tuan. sekiranya tuan mahukan yang panjang mcm tongkat ada juga, tapi tok kena ke banjaran nakawan brg tok simpan sana. 1 batang tu maharnya dalam RM 1500

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami