Sabtu, 23 Julai 2016

TARING ANAK HARIMAU MATI BERANAK







Taring anak harimau mati beranak... 

Anak je tu, kalau bapaknye mau besor ya.. Item ini perolehan abg megat dan di katakan mempunyai :

Penggerun, nak test mudah.. bawak la g memancing ..insyallah tak dapat ikan

Bagus dan sesuai bagi mereka yang beperkejaan yang memerlukan dia di geruni , ada murid ke, anak buah ke.. insyallah

Barang ada 1 sahaja

*Jangan report perhilitan


Kod Produk : TH 20716
Bentuk : Taring Anak Harimau
MAHAR : RM 122.25



10 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Lock menunggu kalau Tn2 tidak jadi hi hi

    BalasPadam
  4. bertambah gerun la tuan Rahmat :>)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan p buat naya kedai makan org sudah

      Padam
    2. tak lah tok ni untuk kwan sian dia kena buli ngan org2 baru naik pangkat, bg org yg buli dia gerun sikit

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami