Sabtu, 16 Julai 2016

PERMATA TOK HITAM








































FREE


Item Akan di hantarkan dengan Item belian lainnya , Jika tidak Sila Berikan Kos nya Sebanyak Rm 27 Sahaja

32 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ayah lg laju..naik R1...saya naik skuter je...haha

      Padam
    3. tahniah ayah, tak sempat nak tgk blog ada dlm hutan tadi

      Padam
    4. Ayah tunggu wasup dari tuan sampai kebas punggung haha!

      Padam
    5. Ahha..jap ayah..sy ws ayah..maaf jarang muncul...ad kematian saudara terdekat..

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    7. ayah dah dapat satu kan baru ni pas lah satu kat sy, hihihihi.....

      Padam
    8. O.k ayah ungrab kepada tuan rahmat ilham..maaf ayah lewat masuk blog..silakan grab tuan rahmat..

      Padam
    9. O.k ayah ungrab kepada tuan rahmat ilham..maaf ayah lewat masuk blog..silakan grab tuan rahmat..

      Padam
    10. terima kasih ayah sy grab 1a,

      Padam
    11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Sudah di grab tuan adam idris..

    BalasPadam
  6. Sudah di grab tuan adam idris..

    BalasPadam
  7. Tu lh.ingt stok dapor ada.xpe terlmbt.hehe.tahniah tuan2

    BalasPadam
  8. Ya Allah...duk tggu dari hritu lg...tlepas sbb tga kerja...takda rezeki rasanya....huhuu :'(

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami