Isnin, 11 Julai 2016

AKAR MANI GAJAH

























Antara item best Minggu ini... ini ialah dari batu mentah mani gajah, bahagian bawah iaitu bahagian akarnya... susah nak dapat jenis ni dan bukan SEMUA orang mampu memilikinya. 

Kalau kat GB ni macam takda yang rare ...kalau tengok la.. kalau tengok pada harga..sebab kita tak pernah la nak jual sampai Rm 10,000.....RM 8000.... boleh kalau nak percaya mahal macam tu ori... kita boleh jual.. masalahnya ...mampu ke?.,.. tok ni kalau boleh nak org beli hari hari, bukan 1 tahun atau 2 tahun sekali baru ada orang nak beli...tu bukan berniaga, tu nak cari duit bonus beli motor, kereta. 

Akar mani gajah memang pure dengan khasiat pengasehan, Allah dah jadikan begitu dan kita ni manusia mengkajinya pure tak pure tu base on spot dia, base on status dia.... 

Kalau pokok ... batangnya mati, pucuknya dah hancur...akarnya masih ada.... agak agak lah... pokok tu 100% mati ke?... atau ke depan ia akan bertunas baru?... 

Sebab tu tok cakap.. insyallah ia dari spot terbaik dan rare.. kuat dan tahan lama... maksudnya... kalau org kata takleh langkah la apa semua... senyum aje lah... org nak beraja batu. kita apa peduli... tegur pun dia nak pandai semua.. lantakkan aje org mcm tu .. lama lama dapat hidayah ok. 

Akar Mgajah ni mewakili sebuah batu mentah yang dalamnya ada RMG, MGT, QMG, GMG , MGS, MGP.... macam macam lah.... Dan ni akarnya



Kod Produk : AKARMG 7516
Bentuk : Akar Mani Gajah 
MAHAR : RM 500


15 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf tuan iblis..terlupa nk update..dan saye rase tu je item yg saya terlupa update..sekiranya ada lagi harap maklum..dan satu lagi terima kasih banyak banyak kerana mengingati..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Owh..bagus..tapi ramai lagi kot yg tak update payment depa..dan banyak jugak yg saya berkenan..kalau ayah boleh pantau alangkah bagusnya..selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin..

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Grab 2a
    Tok
    Mahar akan saya transfer bersama sama item lain

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami