Khamis, 14 Julai 2016

PETIR LUMPUR SPECIAL







Petir Lumpur Grade A, ini ialah perolehan Lata Changkah Permaisuri beberapa bulan lepas dan stok pun tak lah banyak.

Berkebolehan di dalam :

Pembisa beragan

Kekuatan penolak sihir dengan izin Allah SWT

Pemberat pukulan dan Kekuatan lengan 

Boleh di pakai orang panas baran tanpa masalah

Buat cincin jangan kena kulit


Mana mana individu yang berkeinginan memiliki batu petir namun takut bertambah baran, silakan, tok mengesyorkan item ini bagi di pakai. mudah mudahan memberi manfaat dan keberkatan serta perlindungan dari Allah SWT dari sebarang marabahaya


Kod Produk : PLS 11716
Bentuk : Petir Lumpur
MAHAR : RM 250




12 ulasan:

  1. Ish barang hebat ni tkde plak newbies nk lock..rugi la!!kalau tk hebat tkkan ayah jadikan pakaian anak lelaki yg berusia 11 tahun sekarang ni..

    BalasPadam
  2. Bukan taknak ayah.budget dh abis raya lah.adoi.sy mmg minat nk beli.akan dtg insyallah.

    BalasPadam
  3. Brang mantop, add on pukulan halilintar hancur jin, tok syeikh kecik hati x guna sanad ilmunya, maafkan sy tok syeikh. Masa batu petir besebati dgn badan nyamuk hinggap bdan pun mati. Kna psang swith on, off. 😊😊😊

    BalasPadam
  4. Kne fikir2 ni nk lock or tak ni...barang baik ni

    BalasPadam
  5. Warne hijau rezeki . . Buat rantai mesti stylo . . Hehe (n_n)!

    BalasPadam
  6. Slalu mkan kulit, kna rasa isi jugak 😊😊

    BalasPadam
  7. masih ada lg ke tok item PLS 11716

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgk pada ulasan kat atas masih blum ada org lock, tuan blh lock

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami