Ahad, 10 Julai 2016

RAJA MANI GAJAH








Raja mani gajah dari kalangan King Superb.. Pemberian Dari Kerajaan Gunung Tebu. 

Mempunyai kelebihan 2 dalam 1 


Pengasehan paras tinggi + Kerezekian paras tinggi

Dengan izin Allah

Yang seterusnya... pernah nampak tak akik lagu ni?.. tok pun 1st time nampak macam ni sepanjang berniaga batu sejak tahun 2009 sebelum GB belum di buka

Tok x nak cakap banyak item ni, hangpa tak mau, tok mau .. hahahaha


Kod Produk : RMG 9716
Bentuk : RMG KING
MAHAR : RM 500

Promo Idulfitri : RM 300

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tn.. Cantik.. Terbaek.. Hehe

      Padam
    2. alhamdulillah..terima kasih tuan2

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Payment done to evernote.
      ref:110466226382

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ari tu ada kuar kaler camni..tapi tok kata akik limau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kod RMG-A 7516 YG DI LOCK OLEH TUAN RAHMAT ILHAM..KALAU SAMA MEMANG BERTUAH TUAN RAHMAT..

      Padam
    2. hari tu silap sebut daa abg, tok diamkan aje, takkan la tok nak suruh cust tambah pulak huhuuuuu.. beruntung sapa dapat tu hari

      Padam
    3. Betul tok..bertuah tuan rahmat..memang rezeki dia ari tu..

      Padam
    4. Betul tok..bertuah tuan rahmat..memang rezeki dia ari tu..

      Padam
    5. alhamdulillah, rezeki terima kasih tok

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami