Selasa, 5 Julai 2016

GELIGA ULAR TEDUNG SELAR























Geliga Ular Tedung Selar... apa dia.. x lawa?... nak hak lawa ka nak hak ada kelebihan.. ?.. ni hati hangpa ikhlas ke tak ni?... dah kalau pilih hak lawa. hati pilih gitu,,, sampai ke tangan barang tak "masin" tak "menjadi " jangan dok peburuk nama tok la no... benda ni nasib, benda ni rezeki.. Hak mana hati tertarik, grab saja teruih..kalau main lock lock ni sebenarnya boleh kata hati masih dalam was was lagi tu... syaithon masih dekat dengan hati dok bisik...." lock ja dulu, nanti ada item best..unlock dan lock hak lain, takpa ..tok bukan marah".... hua hua hua.... bila kita was was, ragu ragu, maka nya kita masih di dalam golongan yang tertanya tanya, teragak agak.. jangan teragak agak... kalau nak berjaya.. PAM!!!!. Grab terus... buat apa apa pun sama.. jangan teragak agak... tapi sebelum nak buat tu , pikir dulu dan pikir tu jangan lama, Belajar cara berfikir pantas... ada ka berpikir pantas?.. ada, tok pernah baca dalam sebuah buku dan alhamdulillah tok jenis berpikir pantas... katakan masa tok menaip di Blog tentang sesuatu yang tok nak mahar atau tidak... sebelum ending penulisan tu lagi, jawapannya tok dah dapat.. Eh eh.. macam blog motivasi pulak kali ni hehehe... 


Di atas ialah GUTS... perolehan Kerjaaan Nakawan.. jangan anggap "......" titik banyak ni ialah ayat ayat yang hilang, tu budak U baru belajar Psiko ja punya silibus... titik titik ni ialah selingan di kepala tok yang sedang berpikir benda lain, dalam masa yang sama tok mampu berpikir sehingga 6 perkara..kira superb la, orang lain 3 aje hehe... 

Ok . GUTS... sapa tu hari tanya..?



Kod Produk : GUTS 30616
Bentuk : Geliga Ular Tedung Selar
MAHAR : RM 450

Peomo Idulfitri : RM 200


Bagi yang membuka melalui HP.. nasihat tok, sila membaca bloh ini dalam edisi PC full.... jangan baca dalam paparan Mobile, kerana papoaran mobile tak canggih dan tiada kelebihan "carian" dan sebagainya. 

Jika anda orang baharu, sila gunakan PC terlebih dahulu dan kemudian di sebelah Kanan ada ruangan 

" Item Carian anda "

Masukkan "GUTS " dan klik cari....atau apa saja yang anda ingin cari ya

17 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami