Rabu, 20 Julai 2016

KAYU LARAK SALAH (LOCK DEPOSIT XDIBENARKAN)









Alhandulillah, Item di atas ialah RAW LARAK SALAH RARE DAN PURE..... Boleh juga disebut jenis yang diburu oleh orang ramai... 

Okay..larak salah ini di gunakan untuk bagi mereka yang selalu lupa akan kesalahan mereka dan menggelakkan dari di kenakan tindakan yang tidak mampu atasi..emmm...cam payah je nk paham ayat ni kn..hahahha

Dgn kata lain, untuk buat salah la... kalau lalu roadblock, insya Allah di jamin polis buat tak nampak macam gang je... hehe

Pada kali ini maharnya kita bagi special sahaja iaitu RM250 sama harga dgn sebiji larak salah yg dh dicanai jd permata... Awat? Mahai ka? Meh tok nk habaq, tau x kayu larak salah besar hujung jari je pun dah RM 500, ni kan pulak sepanjang 5cm..Hangpa pikir la sendiri...huhu



Kod Produk : KLSALAH 5CM 17716
Bentuk : Raw Larak Salah
MAHAR : RM 250

38 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Tahniah ayah...melepas sy,item ni sy tunggu nk lock..bole tlelap td

      Padam
    4. Klu ayah sudi lepaskan pd sy..sy bbesar hati dpt item ni..lama tunggu tok msuk kan,huhu

      Padam
    5. Allahu...ish!!mmphh..baik lah tuan dengan minat dan kesungguhan tuan ayah lihat dlm beberapa hari ni ayah sudi lepaskan pada tuan..rasa serba salah juga kalau ayah tk lepaskan kepada tuan..#ingat gb#ingat ayah!ingat kejayaan!kipidap!!!

      Padam
    6. Btul kaa ayah..terima kasih ayah..jaga mu dikenang..akhirnya dpt sy item yg dh lama sy cari ni 😘

      Padam
    7. Lock item ni...mahar akan sy sertakan bsama item lain..

      Tinggal lg satu item nak lock ni

      Padam
    8. Ya silakan tuan sharom lock atau grab terus ...

      Padam
    9. Sy lock trus ayah..mahar sekali ngan item lain..terima kasih sudi lepaskan pd sy

      Padam
    10. Tahniah tuan saiful..jangan buat kesalahan besar sudah la..klau ksalahan trafik je xpe..hehehe..

      Padam
    11. Allahhuakbar..kalau camni ayah nk kena wat servis charge 20% ni haha.jgn gundah gelana tuan fadzlan kedepan insyaallah ada rezeki tuan nanti..terus setia bersama blog gb..kipidap!!

      Padam
    12. Betol cakap ayah..terus setia mmg takkan rugi..👍👍👍

      Padam
  2. aduu melepas.. time nak lock la tetiba sakit perut lak .. betui ka tuan IB nak unlock ter?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..kena standby sebelum berperang...sebelum masa item nk kuar settle siap2 nk mandi ka,makan ka,berak ka atau masalah remeh temeh..jgn nk terberas baru nk korek lubang..haha..

      Padam
  3. Tuan Saiful tahniah.ada nak canai kayu larak salah sebesar duit 5sen baru bgth sy ye.boleh mahar berpatutan insyallah sy berminat tuan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole je tuan,x slh bkongsi sesama sahabat dlm blog ni..nnti minta no dekat tn baz naa

      Padam
    2. Assalam tok..payment semua item selewat2 hari ahad atau isnin ni yaa..beserta payment utk 2 sarung cincin..

      Payment x clear lg..sakit pulak hati kita 😂

      Padam
    3. Terima kasih tok..jasa mu dikenang

      Padam
    4. Assalam tok..mahar sudah diselesaikan...sy dah hantar ke sistem tok..

      Minta maaf lmbt,biz channel cimb company sy bru bole bukak ari ni.

      Padam
    5. Assalam tok..kayu larak salah ni sy belum terima lg berserta item lain tok..

      Padam
    6. w.salam wbt .. lamanya.. jap tok tanyakan kepada baz

      Padam
    7. Tracking kod memang kita tak bagi dah kat blog la ni tuan, ada org pintas barang kita tengah jalan, la ni mr baz akan direct bagi TC kepada pelanggan.

      Nanti di lain kali , jika selepas 3 hari bekerja item tak sampai, sila maklumkan tok atau baz cepat cepat.. kita takut kita dah pos.. tapi ada posmen dah kidnap...dulu pernah jadi

      Padam
    8. Ok tok..xpe tn baz dah bls ws sy..esok dia pos kan..sbb tn baz ingat nak pos item berserta 2 bentuk cincin yg sy buat tu..trima kasih tok

      Padam
  4. Berminat juga ni...mahu ka tuan kongsi sedikit?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole tuan azuan..klu tuan berminat,nnti minta no sy dkt tn baz yaa..bnyk bole ptong ni wat cincin..huhu

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami