Selasa, 12 Julai 2016

KAYU CINTA MANI






Latok boh sekejap 1 halaman utk item Rare ni..

Kayu cinta mani...

Apa kelebihannya?

Sendiri mau ingat ya


Di pakai sebagai cincin dan amat kuat kesannya 



Kod Produk : KCMANI 11716
Bentuk : Kayu Cinta MANI
MAHAR : RM 100

Nilai Kini : RM 250

28 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau update barang sebiji mungkin stock dh kurang atau habis dh..jadi kita tunggu barang ni kedepan mungkin tok akan perolehi lagi barang ni..

      Padam
    2. Kalau update barang sebiji mungkin stock dh kurang atau habis dh..jadi kita tunggu barang ni kedepan mungkin tok akan perolehi lagi barang ni..

      Padam
    3. Minta maaf ayah. Sesungguhnya ini pun brg lama yg x habis di lock dlu. Dan shga hari lni belum dapat yg lain

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini antara yg terakhir. Tapi tok pcaya mr baz ada rezab dalam sebiji dua lagi. Silakan wassup dia ya

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Perhh kayu cinta mani..barang rare ni ayah...susah nk dpt

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat ayah ada sebiji yg ayah mahar dahulu kt blog gb ni so kalau sape2 berminat boleh request no wasup ayah kt mr baz kita..ayah simpan dlm box dan masih belum digunakan lagi..

      Padam
    2. Ye ker..nnti sy tnya tn baz no ayah..sy tgh tnggu geliga panglima tok hitam..jgn r tlepas lg..huhu

      Padam
    3. Hah!!jgn lepaskan tu..antara yg menjadi pilihan ayah tu..

      Padam
    4. Hahaha..klu pagi kul 9..ayah ad..bole tlg lock utk sy 😝

      Padam
    5. Boleh satni tk jadi amik tok peluku ayah nanti haa...hahaha

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    7. Ooops..sniper ayah dh set kt sana..harap2 sasarannya tepat..hehe!!

      Padam
  5. Barang dh kurang harga standard la..dulu masa byk memang murah..antara item terbaik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yap. Sbb tu masa brg ada byk jangan persoalkan GB kenapa ia murah.. skrg dah mahal sebab brg susah dan kungifi mengecil

      Padam
    2. Tu lah masa byk tknak saper nk amik..bila dh tkde dh jadi hyper rare la ni..susah nk jangka bila tok boleh dapatkannya lagi..barang mistik ni cam saham juga..bila susah nk dapat paham2 jer lah nilai harganya..masa ada tkyah pikir panjang amik jer..bila tkde barulah nk pikir panjang2..habuk pn tarak..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami