Selasa, 19 Julai 2016

GELIGA PANGLIMA JALIL









Alhamdulillah... Geliga ni pernah keluar 2 tahun lepas, ni ada 1 je.. ini pun yang disimpan oleh wife tok drpd 2 tahun lepas lg..otai2  dulu tau geliga ni...

Geliga Panglima Pangeran Jalil Ini di datangkan di dalam pakej perang dan amat berguna di dalam situasi kritikal , ia mampu dengan izin Allah :

Pergerakan automatik

Halimunan serumah dari musuh

Penunduk dan pelemah musuh

Melumpuhkan ilmu Ajaib Musuh dengan menghalakan dan memotong bayang musuh

Melembutkan peluru musuh bila terkena di badan

Mengeras dan memberatkan pukulan 

Pukulan angin Ilmu Fii Jalil


Kod Produk : GPJALIL 17716
Bentuk : Geliga Perang
MAHAR : RM 177

21 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Tahniah yah.. Item lagenda.. Da lame x kua ni.. Ehehe

    BalasPadam
  3. Jadi ka Tn IS, kalau x jadi saya nak sambar :)

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Payment done Tok Mat. Details dah hantar ke Evernotes 19 Jul 2016, Tue, 13:31

      Padam
  5. Balasan
    1. As-salam, rakan-raikan dlm blog GB. Tahniah dan syabas,Tn. Syamsul, item rare ini. Lock menunggu tuan ngam-mengena, huhu...

      Padam
  6. Balasan
    1. Laaa...ada yg lock dah...internet lmbat....melepas lg laa ni....

      Padam
  7. Tok g.panglima jalil yg nie sama ke khasiatnya dgn yg sebelum nie?

    BalasPadam
  8. Sama jer..cuma keberadaannya dh hampir limitnya dan rege nya pn naik ke paras standard asal..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ayah..alhamdulillah sy masa awal2 dulu dah amik satu..memang rege nye dah mningkat dari sebelum nie..untung la dulu beli masa banyak rege pun murah..

      Padam
  9. Blog gb ni special lain dari yg lain..barang yg tok mahar disini jauh lebih murah semasa keberadaanya banyak..dan pada masa tu kalau kita tk ambil memang rugi lah..jadi bila barang semakin kurang atau dh habis harganya akan naik pada mahar asalnya.ini petua ayah turunkan pada newbies lah..ingat ayah!ingat kejayaan!kipidap!!!

    BalasPadam
  10. Yang rare2 semua mmg semua ayah rembat dulu kita ni nganga hahajaj tahniah ayah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami