Rabu, 13 Julai 2016

GELIGA BULAN













































































Ini barang memang sudah Lejen.... Legend ...

Sudah terkenal .. jika di sebut Geliga Bulan GeligaBunian, insyallah tidak lain tidak bukan bagi penggemar Udang galah di sungai... BUKAN di Kolam.. Kolam ni kalau tuan tak "memakai" juga mau mau lingkup bisnes kolam dia tuan tuan, jadi harap paham... Genting Highland pun kalau xda apa apa dah lama bankrup tokehnya tuan tuan, barang belum sampai atas , kat highway dah pecah barangnya.. itu kalau genting ... kena rujuk pula basement dia ada apa haha..

Geliga Bulan ini mempunyai kelebihan penganyer udang Galah dan alhamdulillah sehingga ke hari ini , golongan yang beriman selalu memperolehi kelebihannya, Allah Tidak Lokek kepada HambaNya yang Tidak Lokek Beramal. Itu sudah Pasti


Pantangan, tak boleh pakai semasa bulan mengambang, pantangan ini selari dengan panduan di buku gemstone sendiri 


Kod Produk : G.Bulan 12716
Bentuk : Geliga Bulan
MAHAR : RM 150


Maharnay dari dulu hingga kini tidak pernah berubah


Bagi newbie diingatkan Sistem lock Kami di sini hanya bertahan 3 hari, selepas tamat tempoh itu Lock Menunggu kedua akan Grab Item anda tanpa bertanya. 




8 ulasan:

  1. Haha..sampai kat Amber Court tu je tok..xjd apa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haahha. Jangan buat main oo sana

      Padam
    2. tok kalau p atas tu pun jadi budak baik woo.. kita takpa , anak bini kita la hahaa.. tak takooottt.. tapi berawas kena ada @-)

      Padam
  2. payment done

    Reference number: 3357453680
    Transaction date: 17 Jul 2016
    Transaction time: 15:43:01
    Total : RM159

    Terima kaseh

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami