Ahad, 31 Julai 2016

BESI KUNINGAN


























































Besi Kuningan 

High Grade... High Quality


Warna pun nak macam emas dah... kuningan bukan tembaga ya tuan tuan, kuningan ni lekat magnet dan di gunakan dalam macam macam tujuan

Di pasakkan ke dalam badan 

Di pasakkan ke dalam parang, keris , pedang 

Di pasakkan di hulu parang, pedang, tongkat

Di Jadikan permata kena kulit pemakai

Pemberat pukulan


Kalau di atas ni memang nyata lah ada yang buat, kalau bab perisai badan, ada yang kata boleh tapi tok tak rasa boleh.... 

Ada yang kata batu ni kebal Umum, ya tok mengakui Batu Ni Kebal Umum, jika di hiris batunya ia tidak akan lut, kebal api, jika di bakar tak jadi apa melainkian hitam ja kot, jika di cucuk jarum, bengkok jarum di buatnya...alhamdulillah 


Besi kuningan mempunyai pasaran yang agak meluas dan harganya boleh tahan, tahun 2012 ke bawah dunia mistik Melayu menyaksikan Blog Blog mistik lama ( lebih lama dari GB ) ia di maharkan minima RM 7777.77 dan maksima RM 25555.55 .. ada org beli?....... ada..sapa kata takda... Rezeki masing masing, jika anda beli di sini pada mahar di bawah dan jual semula nilai macam tu, siapa cakap mustahil?...... bukans emua org tahu kewujudan blog GB ni.. cuba tanya newbie yang baru di sini..... sebelum ni depa tau tak blog GB sudah ada di alam maya selama 4 tahun?..... 

Jadi jika anda membeli di sini dan meniagakan semula pada nilai di atas... silakan, tiada siapa marah pun.. ia atas persetujuan, terpulang kepada anda, anda boleh jual mahal, lagi bagus kepada tok, anda akan datang membeli lagi dan terus berniaga.. 


Kod Produk : BESIK 30716
Bentuk : Kuningan
MAHAR : RM 150


19 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah tuan, Doa tok moga tuan di rahmati Allah di dalam Solat Hajat Tok, insyallah

      Padam
    2. Untung tn adam.
      Baguih tok alhamdulillah moga diberkati

      Padam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah , tahniah tuan semoga sukses selalu dan di permudahkan

      Padam
  3. Tok mat, yang 4 segi Dari ketik tumpat Kelantan dah tkde lagi me?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang dari ketik siam dah takda tuan, stok tu habis ja memang takda dah, yang tuan pegang tu antara yang last

      Padam
    2. Baiklah Tok. Nasib baik saya dah grab dulu. Tok masih tak ambil upah ikat Cincin yg saya ikat batu nuri yg celup emas tu? Saya pun dah lupa nama ikatan Cincin tu. Setahu saya ada ikatan tuah, Jebat derhaka, viper Dan yg lagi satu saya dah lupa lah Tok. Tok masih bole buat tk?

      Padam
    3. masih boleh, tapi proses amik masa sikit sebab tukang cncn jns tu di jb

      Padam
    4. Tok boleh tk namakan jenis2 cincin yang tempoh hari saya tempah seperti viper, tuah Dan Jebat. Tapi masalah dia, saya dah lupa bentuk Dan namanya. Boleh tk Tok letakkan gambar2nya. Saya minat betul dgn design2 dia lah Tok.

      Padam
    5. jenis pari, jenis vciper tok xda dah dalam simpanan tok

      Jenis jebat durhaka dan tuah saja ada. Takpa tuan ke Plaza seni sahaja, cari Bidi Enterprise dan cakap nak buat design yang tuan inginkan.

      Sebenarnya design tu semua buatan tangan.. drg cuba buat design Tuah tak jadi jadi sampai hari ni... boleh kata drg buat ikut ilham yanng dapat ketika itu

      Padam
  4. Balasan
    1. payment done ,,, watsup Mr Baz terimakasih

      Padam
    2. Baik,. alhamdulillah.. Tok doakan tuan di murahkan rezeki dan di berikan kesenangan dunia ... akhirat tu atas diri sendiri :)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami